Verden  » Grækenland  » Zakynthos
Øen, Zakynthos, har langstrakte strande og er den sydligste af de joniske øer, som er beliggende på Grækenlands vestkyst. Nogle af strandene er underlagt visse restriktioner pga., at Caretta Caretta skildpadden kommer op af havet og lægger æg her.

Smuggler´s wreck er en af de mange flotte strande, som kun er tilgængelig med båd. Den har sit navn efter et forlist skib, som drev i land her.

Der er begrænsede muligheder for fornøjelse i Zakynthos by, men på den sydlige del af øen i Laganas-bugten er der feststemning i højsæsonen. I dagtimerne er der fuld gang i byens handels- og forretningsstrøg. Det er let at komme rundt på Zakynthos. Der er mange muligheder for at tage med taxa, bil, motorcykel, som kan lejes på øen. Zakythos er et børnevenligt sted og passer derfor godt til dem, som har børn med på rejsen. I Zakynthos findes mange forskellige attraktioner, som fx Solomos og Kalvos museet, De blå grotter og St.Georg slottet i Gremna. Turistsæsonen i Grækenland starter generelt ved påske og varer til oktober. Der er solfyldt, og temperaturerne er meget høje i sommermånederne. Dette har bidraget til, at øerne er blevet et vældigt populært feriemål.

Søg rejse