Rejser til Tunesien

Tunesien ligger i Nord-Afrika, og her er der milelange og kridhvide sandstrande og en herlig eksotisk blanding af vestlig indflydelse og orientens historie. I Tunesien rækker feriepengene lidt længere, da det stadig er forholdsvis billigt at leve her. Der er et interessant udbud af udflugter og de mest kendte turiststeder er Sousse, Hammamet, Monastir og øen Djerba.

Tunisien er kontrasternes land

Her ligger kridhvide sandstrande ud til et blåt og krystalklart vand. Tusind år gamle byer ligger side om side med moderne hotelkomplekser. Frugtbare landbrugsområder ligger i ly af massive bjergområder i nord. Fra høtliggende stepper og skråninger i syd munder landskabet ud i tørre områder, hvor de få floder  i området kun har vand på nogle tidspunkter af året.

I Tunesien ligger det nordligste punktet på hele det afrikanske kontinentet og kysten strækker sig herfra 1300 kilometer langs Middelhavet.

Tunesien har i mange år været destination for rejseglade mennesker, som ville kombinere det eksotiske og orientalske med middelhavets behagelige klima. Her er indbyggerne hovedsageligt muslimer, men der er også et lille mindretal af jøder og kristne. Efter nogle hårde år under Jasminrevolutionen i januar 2011 er turismen i dag voksende.

De mest kendte turiststeder er SousseHammametMonastir i nord og øen Djerba længere mod syd.

Hoteller i Tunesien