Rejser til Hammamet

Hammamet er en lille arabisk by og et udmærket turiststed, som ligger på Cap Bon, der er en halvø. Hammamet er omgivet af lange brede strande med finkornet sand, og den lavvandede strand gør, at stedet passer godt til børnefamilier. På restauranterne kan man vælge imellem internationale retter eller det populære orientalske køkken. I Hammamet ligger Tunesiens største diskotek, og i den sydlige del af byen er der et hektisk forlystelsesliv. Det tager omkring 35 til 45 minutter at nå byen fra lufthavnen.

Orientalske Hammamet

Hammamet er en arabisk landsby og en flot turistdestination, som ligger på halvøen Cap Bon. Feriebyen er omgivet af lange brede strande med finkornet og næsten silkeblødt sand. De lavvandede strande gør stedet meget velegnet til børnefamilier.

På restauranterne kan du vælge mellem internationale retter eller det populære orientalske køkken. Det kan absolut anbefales at prøve den tunesiske mad, som er kendt for sin velsmag. I den sydlige del af byen er der et blomstrende forlystelsesliv.

Oprindeligt var Hammamet en fiskerlandsby for befolkningsgruppen Pupput, som var under romersk herredømme i de første århundrede i vor tidsregning. Senere har byen været underlagt både spansk og tyrkisk herredømme. Byens store medina, som blev bygget omkring 1500-tallet, er klart et besøg værd, både i dag- og aftentimerne.

Fra Hammamet er afstanden til den nærmeste lufthavn omkring 72 kilometer.

Rejser til Tunesien

Læs mere om Tunesien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tunesien her

Hoteller i Hammamet