Rejser til Bodrumområdet

Halvøen Bodrum er domineret af frodige områder, hvor der dyrkes grøntsager og eksotiske frugter. Vandet ud for halvøen er azurblåt og det skyller ind over smukke strande. Flere forskellige civilisationer har sat deres præg på halvøen og Bodrum har klart et historisk anstrøg man ikke kan undgå at nyde. Tidligere blev provinsen her kaldt Halicarnassus af Caria og blandt seværdighederne her er Mausolus Mausoleum og mange kirker og slotte hvoraf syv tilhører en ridderorden. Over alt er der små hyggelige byer og en velfungerende minibusrute gør det let at komme rundt mellem dem.

Bodrum er en smuk og kontrastfuld halvø

Her veksler det mellem historiske byer og pladser, kunstneriske kvarterer og dagens moderne jetset-liv. I flere rejseguider beskrives denne halvø som Tyrkiets Riviera.

Hele den tyrkiske kyst langs det Ægæiskhav er domineret af et frodigt landbrugsområde, hvor der dyrkes alt fra grønsager til eksotiske frugter. Azurblåt vand skyller ind over flotte strande og bag det smukke landskab stiger højdedragene op, iklædt maleriske pinjetræer.

Bodrum har et historisk sus over sig, og flere civilisationer har sat sine spor her gennem de sidste tusinder af år. Før i tiden blev provinsen Bodrum kaldt Halicarnassus af Caria og byen har et utal af historiske steder man kan besøge. Heriblandt er et af verdens syv vindundere, Mausolus Mausoleum, 7 af kirkerne og slottene her tilhører ridderne af St. John-ordenen.

Halvøen har i dag et stort antal små byer, som ligger tæt langs kysten. En offentlig minbusrute kører i hele området og den gør det let at komme fra sted til sted. Desuden er der båd- og færgetrafik ud til en af de mange småøer, og den er meget velfungerende. Blandt andet kan du komme på bådtur over til den græske ø Kos, som ligger tæt ved Bodrumhalvøen.

Bodrum-halvøen er én af de smukkeste regioner i Tyrkiet. Det er ikke uden grund, at Bodrum-halvøen er tyrkernes eget foretrukne ferierejsemål. Bodrum-halvøen har det hele: En sprudlende by med en livlig havn, smukke strande, en varieret natur og mange små og hyggelige bugter med en afslappet stemning. 

De mange kilometer kystlinje på Bodrum-halvøen bugter sig ned til det ægæiske hav. De smukkeste bugter ligger som perler på en snor og afskilles af stejle klipper og skovklædte strækninger. Mange steder har du udsigt til smukke og ofte ubeboede øer i horisonten, og om aftenen kan du nyde byens lys fra den græske ø, Kos, der ligger mindre end en times sejlads fra Bodrum. 

Når du rejser til Bodrum-halvøen, kan du vælge at bo i selve Bodrum, der er en sprudlende by med gode restauranter, et stort udvalg af butikker, en hyggelig basar og et livligt natteliv med alt fra små barer med live-musik til store diskoteker. Vi tilbyder også rejser til den lille familievenlige strandby, Bitez og til livlige Gümbet med den gode sandstrand. Én af Bodrum-halvøens smukkeste bugter er Torba, hvor vi har udvalgt de bedste hoteller til dig. Oplev lokalstemningen og det ugentlige marked i Turgutreis, og nyd den rolige atmosfære i smukke Gundogan. 

Rejser du med hele familien til Bodrum-halvøen, har vi et stort udvalg af gode hoteller med og uden All Inclusive, og rejser du uden børn, har vi også de bedste hoteller kun for voksne i vores program. Vi tilbyder altid fuld fleksibilitet på datoer og rejselængde, og du vælger naturligvis selv, om du vil bestille din ferie som en samlet pakke inkl. fly og hotel eller selv arrangere transporten og kun booke din feriebolig igennem os.

Få inspiration og læs mere om rejser til Bodrum-halvøen herunder eller brug søgemaskinen med det samme til at finde din næste rejse til Bodrum-halvøen.

Hoteller og ferieboliger på Bodrum-halvøen

Brug søgemaskinen til at finde din næste rejse til Bodrum-halvøen med mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Vi finder automatisk nettets bedste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker dem sammen med udvalgte hoteller og ferieboliger på Bodrum-halvøen. Du kan også vælge at bestille transfer til din feriebolig eller en lejebil, der står klar i lufthavnen, så du får den bedste start på ferien.

Det hele samles automatisk i en pakkerejse med rejsegaranti, og du er derved også dækket af pakkerejseloven, så du får det bedste af begge verdener. God tur!

Rejser til Tyrkiet

Læs mere om Tyrkiet og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyrkiet her

Rejsemål i Bodrum-halvøen

 • Gumbet
  1 hotel
  Gumbet har en af de bedste strande på Bodrum-halvøen og et natteliv, der næsten matcher det i den nærliggende hovedby. Når du ikke daser på den indbydende Blå Flag-strand eller slår dig løs i nattelivet, kan du bruge Gumbet som udgangspunkt ... for mange spændende udflugter. Læs mere

Populære hoteller i Bodrum-halvøen

Tyrkiet, Den Ægæiske Region, Turgutreis
9,6
Fabelagtigt
1083 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 58 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Den Ægæiske Region, Bodrum
9,4
Fabelagtigt
524 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 43 km
 • Nærmeste strand: ca. 700 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Den Ægæiske Region, Torba
8,9
Meget godt
185 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 35 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool (evt. sæsonåben)