Rejser til Belek

Belek i Middelhavsområdet i Tyrkiet byder på en skøn ferie med fantastiske strande, elegante hoteller og førsteklasses golfbaner. Book en billig ferie til Belek med Solfaktor!

Belek som rejsemål

Belek er en by i Antalya-provinsen, der ligger på Tyrkiets sydkyst i Middelhavsområdet. Byen ligger ca. 35 km fra byen Antalya, provinsens hovedstad, og nord for kendte feriesteder som Side og Alanya. Det er en populær destination, som tiltrækker turister, der vil nyde strandene ved Middelhavet, golfbaner i verdensklasse og kulturelle oplevelser. De fleste hoteller i Belek er af høj standard, ligger direkte ud til Middelhavet og har ofte private strande.

Attraktioner og aktiviteter i Belek

Middelhavsområdet i Tyrkiet tiltrækker turister, der ønsker at nyde det gode liv med sol, strand og afslapning. Belek har en lang kystlinje og smukke sandstrande, der indbyder hele familien til at nyde ferien i gode rammer. De lange strande betyder, at selv når der er travlt og overfyldt i højsæsonen, er der masser af plads på strandene. På din sommerferie kan du nyde moderne faciliteter med liggestole og parasoller, nærhed til strandbarer og restauranter og masser af muligheder for vandsportsaktiviteter.

Hvis du er på udkig efter naturoplevelser, er Belek også et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture i de omkringliggende skove og bjergområder. Tag på bådtur langs kysten eller på jeepsafari i Middelhavsområdets varierede landskab. For dem, der er interesserede i historie og kultur, tilbyder steder som Perge og Aspendos nær Belek historiske ruiner og et glimt af Tyrkiets spændende fortid.

Golf i Belek

Belek er en af Europas bedste golfdestinationer med flere golfbaner i verdensklasse, som tiltrækker mange golfentusiaster. Inden for et lille område er der fem internationale golfbaner i rolige og smukke omgivelser ved havet, omgivet af fyrretræs- og eukalyptusskove. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du spille en runde golf eller deltage i et kursus på en af de luksuriøse golfbaner med udsigt over Middelhavet.

Hvornår skal man rejse til Belek?

Højsæsonen i Tyrkiet og Middelhavsområdet er om sommeren, hvor temperaturerne ofte når op over 30 grader. Det er her, de fleste turister besøger Belek, især dem, der vil have sol, strand og varme. Forår og efterår er gode tidspunkter at besøge Tyrkiet på, hvis du vil undgå den intense sommervarme. Der er stadig lunt badevand i Middelhavet i disse perioder, og det er ideelt til sightseeing og udforskning af Middelhavsområdet. Om vinteren bliver det køligere og der kommer en del regn - og dette betyder lavsæson i Belek og Tyrkiet generelt.

Mad, drikke og natteliv i Belek

Når du er på ferie i Tyrkiet, skal du have en god madoplevelse, og Belek har mange restauranter med et varieret og spændende udvalg. Her finder du både restauranter med et internationalt præg og lokale restauranter, der serverer traditionelle tyrkiske retter. Nyd klassisk meze med forretter som hummus, tzatziki og fyldte vinblade, samt lækre hovedretter som kebab eller frisk fisk og skaldyr fra Middelhavet. Gør plads til søde tyrkiske delikatesser som baklava eller lokum (også kendt som Turkish Delight, en form for konfekt). Belek byder også på mange hyggelige caféer, hvor man kan tage del i den lokale kultur og smage klassisk tyrkisk kaffe eller te.

Nattelivet i Belek er livligt, især om sommeren, når mange turister besøger byen. Her finder du både barer med en afslappeet atmosfære langs Middelhavet og natklubber, der holder dig i gang hele natten.

Fly til og hoteller i Belek

Belek i Tyrkiet kommer du nemt til fra Danmark. Der er direkte fly fra både Billund og København i princip hele året, og også fra Aalborg i højsæsonen (april-oktober) til Antalya International Airport (AYT). Flyrejsen  tager lidt over 3,5 timer.

Lufthavnen ligger lidt over 30 km fra centrum af Belek, og det er nemt at tage en taxa, som står klar uden for ankomsthallen. Prisen må gerne forhandles før afgang.  En billigere løsning er at bruge offentlige busser (dolmus) men bemærk, at du skal skifte bus i Antalya centrum. Billeje er en god mulighed for dig , der ønsker mere fleksibilitet til at udforske Middelhavsområdet i dit eget tempo på ferien i Belek.

Der er flere gode overnatningsmuligheder i Belek. Her finder du all-inclusive hoteller med mange faciliteter, boutiquehoteller samt store ferielejligheder og feriehuse til leje. Byen er også kendt for flere eksklusive hoteller med luksuriøse spaer og wellness-centre. Du vælger selv, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du foretrækker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie i Belek og Tyrkiet!

Rejser til Tyrkiet

Læs mere om Tyrkiet og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyrkiet her

Hoteller i Belek

Populære hoteller i Belek

Tyrkiet, Middelhavsregionen, Belek
9,6
Fabelagtigt
820 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Tyrkiet, Middelhavsregionen, Belek
9,5
Fabelagtigt
1943 anmeldelser
  • Nærmeste større by: ca. 42 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Tyrkiet, Middelhavsregionen, Belek
9,7
Fabelagtigt
922 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)