Rejser til Hamburg

Mange rejsende har de senere år fået øjnene op for Hamburg som rejsemål. Ikke blot fordi der er gode flyforbindelser videre fra den nordtyske hansastad til det meste af verden, men også fordi Hamburg i sig selv byder på et væld af spændende seværdigheder, shoppingmuligheder og andre tilbud. I Tysklands næststørste by kan du således nemt bruge lang tid på at udforske alt fra moderne indkøbscentre og butikker til et rigt kulturliv, der inkluderer en perlerække af  teatre, museer og ikke mindst restauranter af høj kvalitet.

Oplevelser i Hamburg

Selvom Hamburg ligger oppe ad Elben langt fra havet, har den i mange århundreder været en af de vigtigste havnebyer i Europa. Det gamle havnekvarter har ganske vist med tiden forvandlet sig til en trendy og eksklusiv bydel. Men tag ikke fejl, havnen har stadig stor betydning for byens liv. Rejser du til Hamburg, bør du da også sætte tid af til at gå en tur i havneområdet, der hører til et af de største i verden. Du kan eventuelt tage på en sejltur rundt i havnen, ligesom det varmt kan anbefales at prøve en af de fremragende fiskerestauranter. Er fisk ikke lige din hofret, bør du alligvel også lægge vejen forbi Hamburg Fischmarkt for at opleve stemningen på det store, traditionsrige marked.

En rejse til Hamburg er du også en chance for at fordybe sig i samlingen på Kunsthalle, et af Tysklands vigtigste kunstmuseer. Her er samlet nogle af de mest betydningsfulde værker fra mere end 700 års europæisk kunsthistorie. Rejser du med børn, er det naturligvis også næsten et must at besøge Miniatur Wunderland. Denne gigantiske modeljernbaneudstilling, verdens største, er en oplevelse for hele familien. Det er som minimum svært ikke at blive imponeret over den store detaljerigdom i de landskaber og byer, som de små modeltogene konstant kører gennem.

Restaurant- og natteliv i Hamburg

Det er ikke længere kun sømænd på orlov, som slå sig løs i Hamburgs natteliv. Her er med alt fra hyggelige knejper til sofistikerede cocktail-barer noget for alle, der ikke blot vil vende hjem til hotellet sidst på dagen. Inden du når så langt, vente der dig også mange spændende kulinariske oplevelser på spisestederne i Hamburg. Der er naturligvis masser af muligheder for at smage tyske klassikere som wurst og sauerkraut, men solid husmandskost er langt fra det eneste du kan få i byen. Udover fiskerestauranter finder du således også et væld af restauranter, hvis køkken henter inspiration fra mange andre verdenshjørner. Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig rig mulighed for at tage på ølsmagning i Hamburg, der har talrige bryggerier.

Rejser til Tyskland

Læs mere om Tyskland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Tyskland her

Hoteller i Hamburg

Populære hoteller i Hamburg

Tyskland, Hamburg
8,8
Meget godt
2214 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Tyskland, Hamburg
9,0
Fabelagtigt
2965 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Tyskland, Hamburg
9,1
Fabelagtigt
2260 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering