Country Inn & Suites by Radisson, Orlando, FL

Officiel kategori

Solfaktors kategori

7,5
Godt
2023 anmeldelser

Country Inn & Suites by Radisson er et simpelt hotel i Orlando i Florida. Beliggenheden få kilometer fra det populære Universal Studios og forlystelsesparken Seaworld, giver dig et godt udgangspunkt, når du besøger Orlando og vil opleve byens forlystelses- og temaparker. Hotellet byder på et udendørs poolområde, hvor du kan svømme og slappe af i varmen, samt et træningsrum og en lille souvenirbutik. 

En ferie til Orlando i Florida byder på et væld af populære forlystelsesparker og shoppemuligheder, og er et ideelt valg, hvis du rejser med børn. Her er nemlig meget at opleve for hele familien, store som små. Vil du bo tæt på flere af disse, får du på Country Inn & Suites by Radisson  et godt udgangspunkt, for her er du blot 3 kilometer fra det populære Universal Studios og ca. 5,5 kilometer fra forlystelsesparken SeaWorld. Men byen byder på mange flere temaparker med alt fra Harry Potter og Disney-parker til aquaparks og akvarier.

På hotellet kan du slappe af og nyde varmen ved det udendørs poolområde, hvor du finder en pool og liggestole. Vil du træne, kan du benytte dig af hotellets lille motionsrum med forskellige træningsmaskiner. Her findes også en lille butik, hvor du kan købe souvenirs og forskelligt andet. Hotellet har ikke nogen restaurant, men om morgenen serveres der en simpelt morgenmadsbuffet i spisestuen. Når sulten melder sig senere på dagen, er der ikke langt til mange nærliggende restauranter som eksempelvis pizzarestauranten Giordano's der ligger blot 500 meter borte. 

Derfor skal du vælge Country Inn & Suites by Radisson, Orlando, FL

 • Nærmeste lufthavn: 21 km
 • Afstand til indkøbsmulighed: ca. 2 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Receptionen er åben 24 timer i døgnet.  Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer).  Morgenmadsbuffet er tilgængeligt alle dage evt. mod betaling (med forbehold for ændringer). Evt. turistskat betales på stedet. Parkering på stedet er muligt (evt. mod betaling). 

Bemærk at du ved ankomst skal lægge et depositum som refunderes ved afrejse, såfremt værelset efterlades i ordentlig stand. På stedet vil du også blive opkrævet et resort-gebyr der giver adgang til udvalgte faciliteter. For yderligere info vedr. hvad der er inkluderet, kontakt hotellet direkte.

Poolen er åben 09.00-22.00. Stryge- og vaskerifaciliteter findes tilgængelige (evt. mod betaling).  Handicapvenlige værelser findes (på forespørgsel). Elevator forefindes. 

Bemærk at badekarret i nogle værelser er placeret inde i selve i værelset.

Kort og afstande

 • Afstand til indkøbsmulighed: ca. 2 km
 • Universal Studios: ca. 3.6 km
 • SeaWorld Orlando: ca. 6 km
 • Bliv klogere på verden i Epcot World Showcase: ca. 18 km
 • Smag på de lokale druer på Quantum Leap Winery: ca. 18 km
 • Orlando Shakespeare Theater: ca. 19 km
 • Harry P. Leu Gardens: ca. 21 km
 • Charles Hosmer Morse Museum of American Art: ca. 24 km
 • Besøg Mickey og Fedtmule i Magic Kingdom: ca. 28 km
 • Se det fantastiske dyreliv ved Lake Apopka Wildlife Trail: ca. 35 km
 • Tag et blik tilbage i tiden i Stetson Mansion: ca. 76 km
 • NASA Kennedy Space Center Visitor Complex: ca. 87 km
 • Orlando Lufthavn: ca. 21 km (20m)

Country Inn & Suites by Radisson byder på 170 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle er simpelt indrettet med faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition, værdiboks samt et lille tekøkken med et lille køleskab, mikrobølgeovn samt te- og kaffefaciliteter. På badeværelserne findes bruser og/eller badekar, toilet, toiletartikler og hårtørrer. 

Bemærk at badekarret i nogle værelser er placeret inde i selve i værelset.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Country Inn & Suites by Radisson, Orlando, FL. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Indendørs pool
 • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

7701 Universal Boulevard
32819 Orlando

Koordinater

Latitude: 28.4526
Longitude: -81.4642

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere