Rejser til Hawaii

Hawaii er et ægte tropisk paradis med eventyrlige strande og duvende palmer. Havet er deilig, varmt og krystalklart med perfekte forhold for surfing. Gode flyforbindelser og gode priser gør dette til et populært rejsemål. Op gennem 60'erne og 70'erne blev øgruppen hurtigt et yndet rejsemål for velstående amerikanere, men stedet var fortsat meget eksotisk og ganske udelukket for de fleste europæere. I dag er Hawaii derimod et spændende og rejsemål for turister fra hele verden. De mest kendte øer er Oahu og Maui. På Oahu ligger hovedstaden Honolulu og her kan man nyde Hawaiis tropiske klima ved skønne strande. Uanset om man er på bryllupsreje eller på familieferie har Hawaii noget at tilbyde og her er der både afsidesliggende romantiske resorts og mere centralt placerede resorts med fokus på aktiviteter og underholdning for hele familien.

Velkommen til et tropisk paradis

Hawaii – bare navnet sender tankerne på langfart til frodige øer med øde strande, sydhavsrytmer og svajende palmer. Og lige præcis sådan er det også i virkelighede, fordelt på over hundrede øer lokker Hawaii med sin ø-idyl. Den mest kendte af øerne er Oahu, og det er også her hovedstaden Honolulu ligger.

Hawaii har et tropisk klima, med temperaturer på 28-32 grader året rundt. Nedbørsmængderne er jævnt fordelt udover året, men tørrest er det fra december til maj. Priserne på hoteller er også noget højere i denne periode end i andre måneder. Særligt mellem oktober-november er priserne gode rejseperioder.

Havet er dejlig, varmt og krystalklart hele året rundt, og det inviterer til herlige afkølende dukkerter i tropevarmen.

Hawaii passer ligeså godt til familier som til bryllupsrejsende. Alle vil finde roget uanset om det er livlige Waikiki Beach man bor ved, eller et af de mange resorts på de mere eller mindre øde strande.

Kombiner gerne to forskellige øer. Maui og Oahu er udmærkede destinationer.

Rejser til USA

Læs mere om USA og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til USA her

Hoteller i Hawaii