Rejser til Da Nang

Vietnams tredje største by hedder Da Nang og herfra kan man tage op opdagelse i den centrale del af landet. Byen har god infrastruktur og der er flere internationale flyforbindelser. Har man ikke meget tid er det oplagt at tage et fly videre syd eller nordpå herfra. Strandene ved byen er lækre og her er det også muligt at prøve kræfter med at surfe. Er man interesseret i mad er man kommet til det rette sted, her ligger Asiens første Michelin-restaurant og der er masser af spændende retter fra både Nord- og Sydvietnam. Herfra er det oplagt at tage en smuttur til de historiske byer Hoi An og Hue.

Rejs til Da Nang og få en smagsprøve på vidunderlige Vietnam

Da Nang er Vietnams tredje største by og ligger på østkysten, centralt i landet. På grund af sin strategiske beliggenhed er Da Nang et populært rejsemål. Veludviklet infrastruktur og flere internationale flyforbindelser gør byen til et godt udgangspunkt for en rejse i Vietnam. Herfra kan man let komme rundt til nærliggende destinationer, som for eksempel Hue og Hoi An
Desuden har Da Nang lækre strande og et varmt klima året rundt.

I Da Nang spiser man meget. Byen er et sandt madmekka, her serveres retter fra både nord- og syd-Vietnam, og der hentes også en masse inspiration fra flere internationale køkkener. I Da Nang ligger desuden Asiens første Michelin-restaurant.

Vietnam strækker sig langt på landkortet, med forskelligt klima fra nord til syd. I Da Nang er vejret ganske stabilt og den varmeste og tørreste periode er i sommerhalvåret.

En rejse til Da Nang giver en smagsprøve af Vietnam i en nøddeskal og er det perfekte udgangspunkt for at opleve landets strande, kultur, historie og arkitektur. Udflugter til Hoi An og Hue kan varmt anbefales.

Rejser til Vietnam

Læs mere om Vietnam og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Vietnam her

Hoteller i Da Nang