Rejser til Hanoi

Hanoi er Vietnams hovedstad og denne by er sin helt egen. Her kan man virkelig fornemme Vietnams rødder som strækker sig langt tilbage i tiden. Her er levn fra den kommunistiske tid i form af store monumenter og statuer, Frankrigs kolonitid, som præger arkitekturen og kinesisk indflydelse i mad og kultur. Hanoi er en perfekt base hvis man vil opleve det nordlige Vietnam som både byder på bjergområdet Sapa og magiske Halong Bay, hvor man kan se kalkstensklipper, sejle i kajak og snorkle. Det kan anbefales at opleve Thang Longs Water Puppet Theater i centrum, Ho Chi Minhs Mausoleum, One Pillar Pagoda og så er det oplagt at tage et madkursus, så man kan få et lille stykke af vietnam med hjem.

Hovedstaden der giver dig det ægte Vietnam

Hanoi er hovedstaden i Vietnam. Det er en meget anderledes by end den mere kendte og tilbagelænede Ho Chi Minh City. Flere vil nok mene at Hanoi er det ægte Vietnam med stærke rødder fra den kommunistiske tid. Dog er det let at se at franskmændene har sat deres præg på byen. Både mad og arkitektur har hentet inspiration fra den tidligere kolonimagt.

Hanoi er det perfekte udgangspunkt til at opleve den nordlige del af Vietnam. Den smukke by Sapa, er nem at komme til fra Hanoi og er bestemt et besøg værd. Alligevel er Halong Bay nok den turistattraktion de fleste gerne vil opleve (kun 2,5 time fra Hanoi).

Tips til aktiviteter man kan foretage sig i og udenfor Hanoi:

  • Opleve Thang Long Water Puppet Theatre med sit fantastiske dukkeshow
  • Besøge Ho Chi Minh Mausoleum og One Pillar Pagoda
  • Madkursus – lær at lave vietnamesisk mad
  • 2 dages tur til Halong Bay (1 nat på båden). Et must!
  • Rejse til Sapa 3-4 dage (i den rigtige sæson)

Rejser til Vietnam

Læs mere om Vietnam og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Vietnam her

Hoteller i Hanoi