Rejser til Nha Trang

Strandene er skønne i Nha Trang og her er der gode muligheder for sol og hav om dagen og fest om aftenen. Byen er livlig og trendy og så har den en lang lækker strandpromenade. Der er også muligheder for at tage på spændende dagsudflugter til historiske steder. Bjergene ved Nha Trang skærmer for de værste storme og gennemsnitstemperaturen her er 25 grader, kort sagt den ideelle badeby.

Solbeskinnede Nha Trang har mange oplevelser i vente til dig

Nha Trang er det bedst kendte badeferiested i Vietnam. Hvor andre strande i landet kan være ret stille, er Nha Trang derimod livlig, urban og trendy. Den lange sandstrand er en af grundene til at besøge Nha Trang, men en ferie her, giver også utallige muligheder for sightseeing og dagsudflugter med både kulturelt og historisk indhold.

Nha Trang har en flere kilometer lang strand og over strandpromenaden svajer de store, grønne palmer og giver en dejlig sval skygge mod solen. I baggrunden troner flere bjerge, udsmykket med både pagoder og kirker.

Bjergene skærmer Nha Trang fra de værste storme, også i regnsæsonen om efteråret. Med en gennemsnitstemperatur på ca. 25 grader hele året, er her aldrig koldt og det varme Sydkinesiske Hav inviterer altid til en dukkert.

Tips til aktiviteter man kan foretage sig i Nha Trang:

  • Besøge Cham-templerne
  • Helbredende spa-behandling i mudder er populært i Nha Trang
  • Dykke. Nha Trang har landets største scuba-divning-center
  • Besøg Vinpearl, en familiepark med karuseller, attraktioner og et stort undervandsakvarium
  • Tag en dagstur til én de mange eksotiske øer. Find din egen drømmestrand!
  • Besøg de historiske mindesmærker efter borgerkrigen
  • Dagsudflugt til den charmerende bjergby Dalat

Rejser til Vietnam

Læs mere om Vietnam og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Vietnam her

Hoteller i Nha Trang