Rejser til Phan Thiet

Omkring fem timer fra Ho Chi Ming City ligger den idylliske strandområde Mui Ne. Man kommer til byen Phan Thiet, som er en tidligere fiskerlandsby og i dag badeby på strækningen. Her laves noget af Vietnams bedste og berømte fiskesovs. Stemningen er rolig og tilbagelænet. Kører man 20 minutter længere når man byen, som deler navn med kysten, Mui Ne. Her er mange hoteller og turismen dominere i dag området. Den største attraktion her er den fantastiske badestrande som strækker sig så langt øjet rækker.

Smukke sandstrande øst for Ho Chi Minh City

For at komme til det kendte strandområde Mui Ne, kører man via byen Phan Thiet (5 timer med bil fra Ho Chi Minh City). Det er en gammel fiskerlandsby, der er berømt for deres gode fiskesovs og tilbagelænede, hyggelig lokal atmosfære. Byen har også en fin sandstrand.

20 minutters videre kørsel fra Phan Thiet, ligger turistområdet Mui Ne. Denne lille landsby har gået gennem en betydelig udvikling de sidste 20 år. Mange, fancy hoteller er dukket op og turismen er nu dominerende i området. En smuk og lang sandstrand har gjort dette mulig.

Tips til aktiviteter i Mui Ne:

  • Surfing og specielt kite-surfing, er utrolig populært her
  • De berømte, hvide sandbanker skal opleves
  • Fairy Stream er en lille flod der løber gennem de store sandbanker
  • Besøg én af de kendte producenter af ægte, vietnamesisk fiskesovs

Rejser til Vietnam

Læs mere om Vietnam og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Vietnam her

Hoteller i Phan Thiet