Rejser til Sunny Beach

I Sunny Beach er der gang i den om sommeren, men her får du ikke blot masser af aktiviteter og liv. På en rejse til Sunny Beach kan du også nyde en af de fineste strande i Bulgarien, og sammenlignet med andre europæiske rejsemål er her stadig billigt.

Feriebyen Sunny Beach ligger ved Sortehavet og har en 8 kilometer lang sandstrand. Langs stranden ligger en fin strandpromenade med butikker og restauranter, og her ligger også nogle af de hoteller, som er bedst egnede for børnefamilier. Stranden i Sunny Beach er bred, lavvandet, med fint lyst sand og forholdsvis velplejet. Her er gode muligheder for vandsport, man kan leje liggestole og parasoller, og her er også et lille vandland.

I centrum af Sunny Beach er der masser af liv og leben. Især i juli og august er stemningen intens. Her er masser af forlystelser, butikker, barer og caféer. Også med billige priser. Mange kommer hjem fra rejsen hertil med nye sko, en taske, noget nyt tøj eller måske et par nye solbriller. Kun 4 kilometer syd for Sunny Beach ligger middelalderbyen Nessebar, en hyggelig by som også er at finde på UNESCOs verdensarvsliste.

Det tager lidt over tre timer at flyve til Sunny Beach, det vil sige til lufthavnen ved Burgas. Fra lufthavnen til Sunny Beach er der 32 kilometer, og rejsen tager kun omkring en halv time.

Hvem vil kunne lide Sunny Beach?

Sunny Beach er udover sin flotte badestand især kendt for sit livlige natteliv med et stort udbud af diskoteker, barer og natklubber. Der er da også mange unge, som rejser hertil for at dase på stranden om dagen og slå sig løs i byen om aftenen.

Her er dog samtidig masser at komme efter for børnefamilier og par. Vælg blot hotel og beliggenhed efter hvad som passer dig bedst. Den største koncentration af barer og hoteller, som henvender sig til unge, festglade gæster, er i Flower Street.

Hvornår skal man rejse til Sunny Beach?

Sæsonen er fra juni til sidst i august. Om vinteren sker her ikke meget, og det meste er lukket eller på et meget lavt blus. Vil du undgå den mest travle tid, kan du med fordel lægge din rejse allerførst eller sidst i sæsonen.

Midt på sommeren i juli og august er det ikke usædvanligt, at dagtemperaturen ligger på omkring 30 grader i Sunny Beach. Der er dog ofte en svalende havbrise her ved kysten, men luftfugtigheden kan godt give en lidt trykkende varme.

Stranden

Sunny Beach ligger ved en 8 kilometer lang, finkornet strand i østvendt bugt. Det er en børnevenlig strand, som er lavvandet et godt stykke ud. Der er udlejning af liggestole og parasoller, men du kan også blot slå dig ned på et håndklæde i det bløde sand. Der er masser af plads! 

Nede ved stranden er der rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige, sjove vandsportsaktiviteter såsom parasailing, paddleboards, bananbåd eller jetski. Oppe på stranden kan du og vennerne tage et spil beachvolley eller dyste på den nærliggende gokartbane eller paintballbane.

Rejser du til Sunny Beach med familien, er her også adskillige aktiviteter for børn med legepladser og hoppeborge. I vandlandet Action Aquapark er der også basis for mange timers sjov for små vandhunde.

Restauranter og butikker

Der er mange hoteller, som tilbyder All inclusive i Sunny Beach. Det er dog ikke noget problem, hvis du skal spise ude i byen. Der er et væld af caféer, fastfood-steder og restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Her er noget for alle. Det kan anbefales også at prøve nogle af de klassiske bulgarske retter.

Har du en aften lyst til at prøve noget nyt, er også gode restauranter i den stemningsfulde middelalderby Nessebar. Den ligger ude på en lille halvø blot nogle få kilometer syd for Sunny Beach. Dens hyggelige smalle gader er blandt andet kendt for gode fiskerestauranter, men bare selve stemningen i den over 3.000 år gamle by er et besøg værd.

Transport

Der er gode muligheder for at komme omkring, hvis du vil udforske Sortehavskysten. Der kører jævnligt billige busser op og ned af kystvejen, som du eventuelt kan tage for at besøge Nessebar eller Burgas. Der kører også et turisttog. Derudover er der taxi og mulighed for at leje cykel.

Når du skal rundt i selve Sunny Beach, er en lejebil ikke rigtig nogen fordel. Dertil er afstandene for små, og mange områder er alligevel forbeholdt gående. Når det er sagt, kan en lejebil være en chance for at udforske andre dele af den smukke kyst i eget tempo.

Find en billig rejse til Sunny Beach i søgemaskinen her på siden. I den kan du frit vælge længde og tidspunkt for rejsen. På få øjeblikke vil du få en oversigt over de aktuelt billigste priser på både fly og hotel. Nemmere bliver det ikke!

 

Rejser til Bulgarien

Læs mere om Bulgarien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Bulgarien her

Hoteller i Sunny Beach

Populære hoteller i Sunny Beach

Bulgarien, Sunny Beach
9,3
Fabelagtigt
97 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Bulgarien, Sunny Beach
8,7
Meget godt
1222 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 10 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Bulgarien, Sunny Beach
9,1
Fabelagtigt
302 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)