Rejser til Sveti Vlas

Sveti Vlas ligger på den smukke Sortehavskyst 10 kilometer fra den gamle by Nessebar og 5 kilometer fra den livlige badeby Sunny Beach. Her har du altså nogle af de smukkeste strande og mest interessante historiske seværdigheder, som Bulgarien kan byde på inden for kort afstand.

Sammenlignet med Sunny Beach, som i mange år har været et yndet rejsemål blandt festglade unge fra det meste af Europa, har Sveti Vlas en mere tilbagelænet, rolig atmosfære. Der er derfor også mange familier med børn, som vælger at rejse til denne lille kystby i stedet.

Omdrejningspunktet for livet i den Sveti Vlas er den gyldne sandstrand, som er fordelt på flere vige med både fint sand og småsten. Her kan du slappe af på en solseng og nyde udsigt ud over havet. Ved vandet er der aktiviteter for børn og mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige slags vandsport. Med et godt udvalg af All inclusive hoteller er dette en af de destinationer, hvor du kan få alt du behøver på en afslappende badeferie inden for et lille område.

Restauranter og shopping

Vil du have lidt afveksling fra hotelmenuen, er der i Sveti Vlas dog også et overskueligt, men fornuftigt udvalg af restauranter og caféer. Her er der både lokale retter og mere internationale kendinge på menuen. Blandt andet nede ved den nye store lystbådehavn.

Byen har også nogle enkelte barer, men egentlig natteliv er her ikke så meget af. Der kører dog regelmæssigt busser de få kilometer sydpå til Sunny Beach, hvis det er mere forlystelsesliv, du søger på rejsen. I nabobyen og i Burgas, den største bulgarske by ved Sortehavet, er der desuden endnu bedre shoppingmuligheder.

Udflugter

Rejser du til Sveti Vlas, bør du også tager du en tur lidt længere sydpå til den historiske by Nessebar - eventuelt med vandtaxa. Her kan du slentre rundt i de stemningsfulde, smalle gader mellem de gamle bygninger. Nessebar er på UNESCO's verdensarvsliste, men er også et besøg værd alene for sine gode restauranter. Vil du se lidt mere af området, er der normalt også gode muligheder for at tage på guidede ture i firehjulstrækker op i baglandets bjerge.

Book en billig rejse til Sveti Vlas nu!

Her på Solfaktor har vi gjort det nemt for dig at finde nettets bedste priser på rejser til Sveti Vlas. Du kan selv vælge, hvor lang ferien skal være, og hvornår du vil rejse. Brug søgemaskinen til at finde og bestille billige flybilletter og hoteller - naturligvis med rejsegaranti for størst mulighed tryghed.

Rejser til Bulgarien

Læs mere om Bulgarien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Bulgarien her

Hoteller i Sveti Vlas

Populære hoteller i Sveti Vlas

Bulgarien, Sveti Vlas
8,9
Meget godt
1058 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Bulgarien, Sveti Vlas
9,3
Fabelagtigt
79 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Bulgarien, Sveti Vlas
9,4
Fabelagtigt
46 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)