Rejser til Lefkas

Lefkas er et populært turistmål som hører til de Ioniske øer, der ligger ved Grænkenlands vestkyst, syd for Korfu. På trods af sin popularitet har Lefkas formået at bevare sin charme. Øens strande er en blanding af sand og stenstrande, hvor særligt de østvendte strande har mange besøgende. Ved de større strande ligger tavernaer og her er også et godt udbud af vandsportsaktiviteter. Vil man udforske på egen hånd kan man leje en bil eller en scooter, men man kan også let komme omkring med den lokale bus. Har man lyst til en tur til de nærliggende øer går der også bådture fra Lefkas. Fra lufthavnen Preveza, der ligger på fastlandet, skal man regne med at det tager omkring en time for at nå til Lefkas.

Vestkystens perle Lefkas byder på idyl og smukke hvide klipper.

Lefkas har sit navn fra de hvide klipper, der dykker stejlt i havet ved øens sydlige spids. Øen er en del af de Ioniske øer og ligger på Grækenlands vestkyst, nord for Zakynthos og syd for Korfu. En bro fra fastlandet forbinder Lefkas med omverden, men det er også muligt komme fra øen med båd.

Lefkas er en relativ stor ø , hvor der er meget at se og gøre. Til trods for at Lefkas har vært et populært turistmål gennem mange år, har øen bevaret sin charme. Der er både sand- og stenstrande på Lefkas, og på de større strande er der også tavernaer og mange vandsportaktiviteter. Strandene på østkysten er mere besøgte end dem, som ligger på vestkysten.

For at komme omkring på øen kan man leje bil eller motorcykel, men det fungerer lige så godt med lokal bus. Der går også bådture til naboøerne.

Den nærmeste lufthavn, Preveza ligger på fastlandet, og det tager ca. en time at komme til Lefkas.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Lefkas

Populære hoteller i Lefkas

Grækenland, Lefkas, Nikiana
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Lefkas, Nikiana
  • Afstand til centrum: ca. 9 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Lefkas, Ligia
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering