Rejser til Kap Verde

Kap Verde har 350 dage med sol om året, stabilt klima, en gennemsnitlig temperatur på 23 grader, lange fine strande og formidable forhold for at bade og dyrke vandsport. Her er det ikke svært, at hurtigt komme ned i tempo og nyde ferien.

Kap Verde (Cabo Verde på portugisisk) er et land og øgruppe i Atlanterhavet, 570 km vest for det afrikanske fastland og et par timers flyrejse syd for de Kanariske Øer. Officielt sprog er portugisisk, og landet består af ti lidt større vulkanske øer og fem lidt mindre øer. Alt i alt bor her lidt over en halv million mennesker, dog er nogle af de mindste øer ubeboede.

Tempoet er lavt på Kap Verde, og du skal ikke forvente den samme feriestemning som på f.eks Gran Canaria. Øerne Sal og Boavista er de mest populære blandt turister, og det er på Sal at du finder byen Santa Maria, en hyggelig lille storby i portugisisk kolonialstil og med fine strande, hvor man kan bade, windsurfe og kitesurfe. I Santa Maria er det turisterne der dominerer bybilledet, med salsa, strandliv og kulørte drinks. Hovedstaden Praia ligger på den største ø Santiago.

I tillæg til sol, strand og sand tilbyder Kap Verde en overraskende flot natur, og du kan vælge at udforske naturen på gåben eller mountainbike. Og hvad skal man spise på Kap Verde? Nationalretten hedder Cachupa, som dog er lidt forskellig fra ø til ø. Dog skal eller kan den indeholde majs, sød kartoffel, bønner, squash, noget slags kød, fisk eller måske kylling, De fleste restauranter på Kap Verde serever er flot udvalg af retter fra havet, så her kan du med fordel bestille f.eks en tunsteak, blæksprutte eller hummer.

Mange danske charterrejsearrangører tilbyder rejser til Kap Verde, men hvis du vil arrangere din rejse på egen hånd, kan du også flyve hertil med det portugisiske flyselskab Tap Air, dog med skifte undervejs i Lissabon.

Hvem vil kunne lide Kap Verde?

Dette er en destination for dig, som vil nyde sol, strand og vand. Nattelivet er ikke prangende, og shoppingen begrænset. Dog spiser du godt på Kap Verde, og destinationen vil fungere for de fleste turister.

Hvornår skal man rejse til Kap Verde?

Vejret er godt i princip altid, men de fleste danskere rejser hertil fra december til april for at få sol og varme.

Rejsemål på Kap Verde

Populære hoteller på Kap Verde

Kap Verde, Sal, Santa Maria
7,4
Godt
97 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Kap Verde, Boa Vista, Praia Da Cruz
7,7
Godt
10 anmeldelser
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Kap Verde, Sal, Santa Maria
8,0
Meget godt
10 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Internetadgang/Wi-Fi