Rejser til Grand Baie

Grand Baie byder på gode restauranter og skønne shoppemuligheder. I højsæsonen er der gang i nattelivet og så er her flere strande at vælge imellem. Strandene variere meget i størrelse og kvalitet og nogle ligger i små bugter. Her i byen kan man frit bevæge sig rundt dag og aften og der ligger flere lejlighedskomplekser, hvor man selv kan stå for maden. Man kan også bo på et klassisk hotel, hvor der enten er mulighed for halvpension eller "all inclusive"-pakker. I byens havn er der masser af liv og aktivitet og her kan man komme på dykkerture, surfe eller vandski. Fra Grand Baie er der omkring en times kørsel til lufthavnen.

Lejligheder til gode priser, shopping og Mauritius’ bedste natteliv

Grand Baie var engang en rolig fiskerlandsby, men er i dag en af de mest populære rejsemål på Mauritius. Gode restauranter og varieret shopping er nok det der tiltrækker allermest. Grand Baie er også kendt for sit livlige natteliv, specielt i højsæsonen. Modsat flere andre resortbyer på Mauritius er Grand Baie kendt for at man kan gå udenfor hotelområderne både om dagen og aftenen, her kan man slentre langs strandpromenaden og spise på en restaurant, eller købe råvarer og tilberede mad hvis man bor på et leilighedshotel. Grand Baie er derfor et prisvenligt alternativ og passer fint til dem som ønsker en livlig atmosfære.

Grand Baies strandene af varieret kvalitet. Der er flere små bugter her og hovedstranden ligger ved byens havn, hvor der er en del sejlads i lagunen, som kan skabe noget støj og en lidt hektisk stemning. Strandene her kan ikke sammenlignes med strandene i Flic en Flac og Belle Mare. Lige nord for Grand Baie ligger charmerende Pereybere Beach og lidt syd for byen ligger Trou aux Biches, der er en af øens bedste strande.

I Grand Baie er der mange enkle self-catering lejligheder og nogle få luksushoteller. Flere af de billige lejligheder kan være lidt spartanske, så det er vigtig at alle muligheder undersøges.

Grand Baie har et godt ry for forskellige sportsaktiviteter. I havnen ligger der mange yachter og katamaraner, der bruges til dagsudflugter. Derudover er dykning, surfing og vandski populært i området. Der er cirka 1 times kørsel fra Grand Baie til lufthavnen.

Rejser til Mauritius

Læs mere om Mauritius og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Mauritius her

Hoteller i Grand Baie

Populære hoteller i Grand Baie

Mauritius , Grand Baie
  • Nærmeste lufthavn: 70 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Mauritius , Grand Baie
  • Nærmeste lufthavn: 68 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Mauritius , Grand Baie
  • Nærmeste lufthavn: 71 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)