Rejser til Maspalomas

At rejse til Maspalomas på Gran Canaria betyder fine muligheder til sol og strand i flotte omgivelser. Her finder du de ikoniske sandklitter, et godt natteliv og mange aktiviteter - og feriebyen byder desuden på et behageligt klima året rundt. Book en billig rejse til Maspalomas med Solfaktor!

Maspalomas som rejsemål

Maspalomas ligger på Gran Canaria, en af De Kanariske Øer. Byen ligger i kommunen San Bartolomé de Tirajana, hvor kendte feriesteder som San Agustín, Playa del Inglés og Las Meloneras også ligger. Maspalomas er geografisk området vest for Playa del Inglés, og her finder du blandt andet de berømte klitter og Las Meloneras. Her kan du nyde dejlige temperaturer hele året rundt, lange strande, restauranter, golfbaner og aktiviteter for både små og store gæster.

>> Læs mere om din rejse til Arguineguin her

>> Læs mere om din rejse til Puerto Rico her

>> Læs mere om din rejse til Puerto de Mogan her

Strande i og ved Maspalomas

Maspalomas er kendt for sine herlige strande. En af de mest berømte strande på Gran Canaria, ja måske en af de bedste på De Kanariske Øer overhoved, er Maspalomas-stranden. Her kan du nyde af bløde, næsten guldfarvede sandklitter, der strækker sig over flere kilometer, og vandet er klart, lunt og rent.

Ikke langt fra Maspalomas-stranden ligger Playa del Inglés, en anden populær strand med fint sand, gode vandforhold for børn og mange faciliteter. Strandpromenaden langs Playa del Inglés har et ret intensivt natteliv - om dagen kan du shoppe, spise og drikke godt her.

Meloneras-stranden er en anden god strand, der ligger knap 10 minutters kørsel fra Maspalomas. Den er kendt for sin hyggelige strandpromenade med restauranter og butikker. Selve stranden har et forholdsvis roligt tempo og passer fint for en dag sammen med en god bog eller podcast.

Attraktioner og aktiviteter i Maspalomas

Turister fra hele verden kommer til dette område - blandt andet for at nyde de ikoniske klitter i Maspalomas. Klitterne er sandsynligvis den mest fotograferede attraktion på De Kanariske Øer! Tag en tur op i klitterne, nyd den fine udsigt over kysten og landskabet. Du kan også tage med på en kameltur, som er en ørkenagtig fornemmelse, lidt som i Egypten kan man sige.

Det historiske fyrtårn i Maspalomas er et kendt udflugtsmål i området, og du kan nyde panoramaudsigten fra toppen af tårnet. Der er også smukke haver og fine promenadestier i området omkring fyrtårnet. 

Palmitos Park i Maspalomas er en mulighed for hele familien. Palmitos Park kombinerer en zoologisk have, en botanisk have og et forlystelsescenter i et og samme sted. En af de mest populære attraktioner er delfinshowet samt et show med farverige fugle. Parken har også andre eksotiske dyr, flotte blomster og buske og mange andre underholdningsmuligheder for hele familien. En anden mulighed i Maspalomas: tag børnene med i vandlandet Aquapark.

Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, er Maspalomas et godt sted til vandsportsaktiviteter som windsurfing, kitesurfing, jetski og paddleboarding. Der er flere vandsportscentre, hvor du både kan leje udstyr eller få undervisning. Lyst til en omgang golf? Tag over til den berømte Maspalomas-golfbane, som er omgivet af smuk natur. En efterårsferie i Maspalomas med golf på programmet er en perfekt kombination på grund af vejret (lunt men ikke for varmt) og det faktum, at efteråret byder pålidt færre turister end f.eks i december. Hvis du vil shoppe på ferien i Maspalomas, kan du besøge shoppingcentre som Faro 2 og Boulevard Oasis. Her finder du både kendte butikker og mærker samt lokale produkter.

Hvornår er det bedst at rejse til Maspalomas?

De Kanariske Øer har et behageligt "subtropisk ørkenklima" Fra december til februar (absolut højsæson) er temperaturen normalt mellem 20 og 25 grader om dagen. Der falder ikke meget regn, og mange turister kommer for at få sol og bade, f.eks. i forbindelse med vinterferien i Danmark. Sommeren er også højsæson med temperaturer på op til 30 grader, og det er det varmeste tidspunkt at rejse til Maspalomas og Gran Canaria.

Hvis du vil undgå de højeste temperaturer (og for at have stedet lidt mere for dig selv) kan du rejse til Maspalomas om foråret eller efteråret. I denne periode er temperaturerne absolut behagelige, men der er  færre køer til attraktioner, bedre plads på stranden og specifikt om foråret kan du her nyde at se naturen vågne lidt til liv med blomstrende buske og blomster.

Mad, drikke og forlystelser i Maspalomas

En rejse til De Kanariske Øer byder altid på god mad og drikke, og Maspalomas er ikke en undtagelse.  Byen har en bredt udvalg af caféer, restauranter og spisesteder, der tilbyder både det traditionelle kanariske køkken og retter du kender fra restuaranter i hele verden som pizza, pasta, salater, steaks og burgere. Frisk fisk og skaldyr er en klassiker på mange restauranter, og her er lokale specialiteter som kanarisk fiskesuppe og kanariske oste.

Nattelivet i Maspalomas er kendt for et godt og ret varieret natteliv med pubber, barer og natklubber, som har lidt forskellige stile og publikum. Hvis du virkelig vil have fest og farver, tager du over til de nærliggende steder som strandpromenaden i Playa del Inglés eller Las Meloneras. Her finder du trendy cocktailbarer og strandbarer, hvor du kan danse til solopgang.

>> Læs mere om din ferie i Playa Amadores her

>> Læs mere om rejser til De Kanariske Øer her

>> Læs mere om din ferie i Playa Taurito her

Fly til og hoteller i Maspalomas

Du kan nemt at rejse fra Danmark til Gran Canaria og Maspalomas. Du flyver til hovedstaden Las Palmas, og flyrejsen hertil fra f.eks Billund tager lidt over 5 timer. Der er afgang næste hver dag hele året fra de største danske lufthavne, både med charter- og rutefly. Fra lufthavnen er der cirka 30 kilometer til Maspalomas, og du kan tage både taxa og bus. Taxa er det nemmeste, og rejsen tager cirka 20-30 minutter. Bussen er billigere og tager normalt ikke mere end 30-40 minutter. Der er et veludbygget busnet på Gran Canaria, og busserne kører ofte. Hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske Maspalomas på egen hånd, kan du overveje at leje en bil. Du kan vælge at booke fly og hotel separat eller booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. 

Når du rejser til Maspalomas, finder du en godt og stort udvalg af indkvarteringsmuligheder, der passer til både familier, par, vennegrupper og singlerejsende. Du finder hyggelige hoteller i spansk stil, store all-inclusive-hoteller med masser af faciliteter og  der er også ferielejligheder eller feriehuse, for dig som vil have mere plads og privatliv. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie i Maspalomas og på De Kanariske Øer!Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Maspalomas

Populære hoteller i Maspalomas

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Maspalomas
9,3
Fabelagtigt
3020 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Maspalomas
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 4 km
  • Restaurant
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Maspalomas
8,8
Meget godt
1123 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Maspalomas?

7,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 13 anmeldelser