Rejser til Obzor

Hvis der er én ting, som Bulgariens Sortehavskyst især er kendt for, er det de kilometerlange sandstrande langs det azurblå hav. Bestiller du en billig rejse til Obzor, får du da også helt optimale betingelser for nyde en afslappende badeferie med sol og strand. Selv i højsæsonen er der god plads på den fine strand ved denne lille kystlandsby.

Obzor, der ligger omkring 60 kilometer syd for havnebyen Varna, har eksisteret længe før, at folk begyndte at rejse til Sortehavet for at dase på stranden. Selvom den først formelt fik status af by i 1984, har der således været bosættelser her helt tilbage til oldtiden. Både grækerne, romerne og ottomanerne har i tidens løb haft herredømmet over byen og efterladt spor, som stadig kan ses.

I dag har Obzor udover den flotte strand alt det, du kan ønske dig, når en afslappende badeferie står øverst på ønskelisten. Det inkluderer et bredt udvalg af hoteller, spisesteder og indkøbsmuligheder. Særligt det centrale torv i den gamle bymidte ved det lille klokketårn er meget stemningsfuldt. Her er der talrige fortovsrestauranter. Nede langs stranden løber en promenade, der blandt de morgenfriske er populær til en løbetur. Senere på dagen kan du dog også bare nøjes med at spadsere en tur her for at finde det helt rigtige sted at slå dig ned på stranden eller på en af caféerne med havudsigt.

Udflugter

Ved Obzor kan du nyde strandlivet med gode faciliteter inden for kort afstand. Der er dog også stadig masser af steder på denne del af den bulgarske Sortehavskyst, som er helt uberørte. Vil du opleve det på din billige rejse til Obzor, kan det anbefales at leje en mountainbike eller en bil.

Så kan du for eksempel køre en tur sydpå for at nyde udsigten fra Kap Emine. (Bemærk, at vejen nogle steder består af dårligt vedligeholdt grusvej). Undervejs er der mulighed for at lave afstikkere ned gennem skoven til den vidunderligt uberørte strand. Vil du vandre en tur i naturskønne omgivelser, kan du dog også nøjes med at følge stien 'Ecopath kaleto' fra den nordvestlige ende af Obzor. Den går forbi et lille vandfald op til nogle få rester af en middelalderborg.

Rejser til Bulgarien

Læs mere om Bulgarien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Bulgarien her

Hoteller i Obzor

Populære hoteller i Obzor

Bulgarien, Obzor
9,2
Fabelagtigt
853 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Bulgarien, Obzor
6,0
Rimeligt
363 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Bulgarien, Obzor
8,8
Meget godt
583 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 450 m
  • Pool (evt. sæsonåben)