Rejser til Fig Tree Bay

Fig tree bay er en velkendt og familievenlig rejsedestination på den smukke østkyst af Cypern. Ved bugten ligger den lille by Protaras Her ligger der flotte sandstrande på rad og række, og området er udmærket til ture til fods og på cykel. I centrum finder man en hyggelig gågade, som omkranses af butikker, restauranter og barer. Kapellerne, Agria Seranada og Agios Elias langs kysten, er populære udflugtsmål. Herfra har man en smuk udsigt over den østlige del af Cypern. Det er også muligt at besøge et akvarie ved Protaras og ved den nærliggende by Achna ligger en dyrepark.

Den lille by Protaras ligger ved Fig Tree Bay og er et kendt og yndet feriested for familier.

Hele østkysten af Cypern er en mere eller mindre sammenhængende sandstrand med forskellige rejsemål spredt ud i hele kystens længde. Området er udmærket til vandreture og der er anlagt flotte cykelstier langs kysten. Af samme grund har de fleste hoteller og turistkontorene har cykeludlejning.

Kvaliteten af strandene her gør at barn trives vældig godt. Desuden kan du deltage i vandsportsaktiviteter af alle slag ved Fig Tree Bay. Har du lyst på en pause fra strandlivet er det oplagt at tage en tur til akvariet ved Protaras. I landsbyen Achna, som ligger 20 minutter inde i landet fra Fig Tree Bay, kan man også besøge en dyrepark.

I centrum af Protaras finder man en skøn gågade som omkranses af butikker, restauranter og barer.

Kapellerne Agria Seranada og Agios Elias er populære udflugtsmål som ligger langs kysten. Herfra har du en fantastisk udsigt over den østlige del af Cypern. En tur til Paralimni, regionshovedstaden, kan klart anbefales.

Rejser til Cypern

Læs mere om Cypern og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Cypern her

Hoteller i Fig Tree Bay