Rejser til Nea Skioni

Nea Skioni er en traditionel og rolig landsby med ægte græsk atmosfære og flotte sandstrande. Her finder du smalle gader og simple tavernaer, som serverer enkel traditionel græsk mad ofte bestående af fersk fisk. Ikke langt fra byen kan man besøge nogle varme kilder og man kan tage på hyggelige vandreture i den smukke natur.

Nea Skioni ligger på vestsiden af Kassandrahalvøen

Dette er en traditionel græsk landsby som emmer af ægte græsk stemning og så har byen skønne sandstrande. Hertil kommer man ikke for at feste, men nærmere for at slappe af og nyde ferie-roen.

I Nea Skioni er det trange stræder og enkle tavernaer, som serverer velsmagende traditionel middelhavsmad, mange af retter består af frisk fisk, som fanges af de lokale fiskere.

Bare nogle få kilometer fra landsbyen ligger nogle varme kilder ved stedet Aghia Paraskevi, de er en turistattraktion, som klart er et besøg værd.

Stranden er langstrakt med flotte legeområder der er ideelle for børn. På stranden kan man også spille beachvolley på anlagte baner. Bag landsbyen kan man tage på fine vandreture i den smuk natur som her domineres af pinjeskov.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Nea Skioni