Rejser til Sidari

Sidari ligger nordligt på Korfu og feriestedet er blevet en sand turistfavorit. Her kan alle i familien, uanset alder, finde ferieaktiviteter som passer. Langs strandene er der badeliv, spændende dykkeraktiviteter og man kan kære på vandscooter og lige uden for centrum ligger der et badeland.

Sidari ligger på Korfus nordside og er blevet en favorit blandt mange turister

Her kan alle i familien, uanset alder, finde noget at lave. Sidari har omkring 100 fastboende indbyggere og ligger i maleriske omgivelser på en frugtbar slette omgivet af smukke vegetation tæt ved kysten.

Sidari har en lang kystlinje med udsigt over det azurblå hav og et klippefyldt landskab, der opdeler kysten i utallige store og små strande, som er lige velegnede til at bade ved, tage på spændende dykker ture eller stå på vandski. På den vestlige side af byens centrum ligger fine gyldne sandstrande, mens der på den østlige side er strande med sten. Langs strandene er der flere muligheder for aktiviteter som for eksempel paragliding, og lige uden for byens centrum er der et vandland, hvor børn og voksne kan få en dejlig dag.

I centrum af Sidari finder du en travl shopping gade, der emmer af liv både dag og nat. Her er udbuddet af spisesteder imponerende og internationalt og du kan finde alt fra indiske, egyptiske, mexicanske og italienske til retter fra det græske køkken. Fra Sidari kan du tage bådture til øerne Othoni, Mathraki og Enikousa som alle ligger på den vestlige side af Korfu.

En af de største attraktioner i området er sandstensklippen Calas d’Amour, som ligger 1,5 km fra byens centrum. Klippen består af lag af ler og sand, som havet har vasket og formet gennem århundreder til den smukke klippeformationer man i dag kan se.

Den lille bys historie går tilbage til 720 f.Kr. Hvor grækerne fra Peleponnes brugte Sidari som havn og rasteplads inden deres lange sørejser til deres koloni i det sydlige Italien. I 330 f.kr blev Sidari hærget af piraten Velos og hans mænd og over tusinder af mennesker på Korfu blev dræbt under dette angreb.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Sidari

Populære hoteller i Sidari

Grækenland, Korfu, Sidari
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Korfu, Sidari
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Korfu, Sidari
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)