Rejser til Tigaki

Tigaki ligger omkring 10 km vest for Kos By. Omkring byen finder man mange af Kos' bedste strand, i særklasse er Tigaki Beach. I Tigaki har børnefamilierne således kronede dage med lavvandede strandene og fint udbud af restauranter, tavernaer og barer.

Umiddelbart vest for byen ligger en sø, hvor du på nogle tider af året kan se flamingoer og andet fugleliv. Midt på sommeren tørrer søen dog normalt ud og efterlader blot et tyndt lag salt. På den anden side af dette beskyttede naturområde finder du nabobyen Marmari, der også er kendt som et af Kos' fredelige rejsemål.

Udover den kilometerlange strand er endnu et plus ved Tigaki, at stemningen her i særklasse er afslappet. På en billig rejse til Tigaki kan du geare helt ned og lade dagene flyde forbi, mens du nyder sol, strand og dejlig mad. Takket være den mere fredelige atmosfære, er Tigaki kendt som det børnevenlige alternativ til Kos by.

Der er flere supermarkeder i byen, hvor du kan få alle daglige fornødenheder i løbet af ferien. Dertil kommer et overskueligt, men fint udvalg af mindre butikker med souvenirs og lokale specialiteter. Sammenlignet med øens hovedstad er nattelivet i Tigaki ret afdæmpet. Her er det mest almindelige at slutte en god dag af med hyggeligt måltid, en drink og måske lidt karaoke. Der er også dog et par cocktailbarer, hvoraf nogle holder åbent til langt ud på natten og spiller musik, men der er ingen rigtige natklubber.

Udflugter for hele familien

Hvis du ønsker en mere livlig aften i løbet af ferien, kan du altid tage en taxa til Kos by, hvor du finder strandfester og store natklubber. Det er nemt at tage en bus til øens hovedstad, som også om dagen er et interessant udflugtsmål. Her er adskillige interessante seværdigheder og gode shoppingmuligheder.

I dagstimerne ligger Tigaki også godt for udflugter til øens andre attraktioner. Rejser du med børn, vil du tur til gokart-banen nok være et hit. Fortsætter du vestpå, ligger der ca. 10 km fra Tigaki også en populær vandpark. Her er der nok vandrutsjebaner til mange timers sjov for familiens vandhunde.

 

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Tigaki

Populære hoteller i Tigaki

Grækenland, Kos, Tigaki
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kos, Tigaki
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kos, Tigaki
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Nærmeste strand: ca. 120 m
  • Pool (evt. sæsonåben)