Rejser til Peloponnes

Halvøen Peloponnes ligger i det sydlige Grækenland, som er opkaldt efter sagnhelten Pelops. På halvøen finder man en form for miniature Grækenland, hvilket også er med til gøre stedet til et populært turistmål. Som sit navn er Peloponnes fuld af historie og har masser af turistattraktioner som Olympia Stadion, Løveporten, Zeus-templet og Amfiteatret m.m. Derudover skal det nævnes at naturen på halvøen er bjergtagende smuk. Øen har et godt udvalg af tavernaer, og priserne her er overkommelige. I byerne findes enkelte barer og diskoteker, men det er kendetegnende for Peloponnes, at tempoet og atmosfæren er rolig.

Peloponnes emmer af historie, smuk natur og græsk gæstfrihed

Man kan anskue Peloponnes som en form for miniature Grækenland og øen er et populært turistmål. Korinthkanalen adskiller Peloponnes fra fastlandet, men der er en forbindelse med Korinth via en bro, der ligner en bred landgang. På øen kommer man let i kontakt med lokalbefolkningen, som er et eksempel ægte græsk gæstfrihed.

Peloponnes er en halvø i det sydlige Grækenland, som er opkaldt efter sagnhelten Pelops. Som navnet er øen fuld af historie og her finder du seværdigheder og turistattraktioner som Olympia Stadion, Løveporten, Zeus-templet, Amfiteatret m.m.

Rejser man til Peloponnes får man også smukke bjerge, olivenlunde og muligheden for at komme på flotte gåture og få andre naturoplevelser.

På Peloponnes er der fantastiske strande, både strande med rullesten og langstrakte sandstrande – alle steder med azurblåt vand. Klimaet på øen kan sammenlignes med Kretas, her solen næsten altid skinner og sommeren varer som regel oktober ud.

Der er et godt udvalg af tavernaer, og priserne er overkommelige. I byerne findes enkelte barer og diskoteker, men det er kendetegnende for Peloponnes, at tempoet og atmosfæren er rolig.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Rejsemål i Peloponnes

Populære hoteller i Peloponnes

Grækenland, Peloponnes, Loutra Killinis
  • Nærmeste lufthavn: 155 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Peloponnes, Kalamata
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Peloponnes, Thermisia
  • Nærmeste lufthavn: 203 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi