Rejser til Kalo Nero

Kalo Nero ligger på østkysten og er en badeby med en langstrakt strand og flere store hoteller. Ved stranden ligger restauranter og barer. Naturen i området er fantastisk og en gang om året kommer den fredede Caretta-Caretta skildpadder hertil for at lægge sine æg.

Naturskønne omgivelser og skildpadder ved Kalo Nero

Denne fine lille kystby er en ideel destination med fantastiske naturlige omgivelser. Her vil du kunne nyde endeløse strande, hvor skildpadden Caretta-Caretta også kommer og lægger sine æg. Nogle områder vil derfor i perioder være afskærmet, da skildpadderne er fredet.

Stranden ved Kalo Nero strækker sig ikke mindre end 14 kilometer og her er både sand og sten. Tæt ved stranden ligger både restauranter og cafeer.

I Kalo Nero dukker flere og flere hoteller op og stedet er en oplagt destination for hele familien. Her kan man nyde afslappede dage ved stranden eller deltage i vandsportsaktivteter.

Byen er også et oplagt udgangspunkt for at tage på opdagelse på Peloppones eller besøge historiske seværdigheder. Nord for Kalo Nero ligger byen Kaiafa med sin underskønne gyldne sandstrand og sine termiske bade.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kalo Nero