Rejser til La Morra

La Morra ligger i et skønt område med vinmarker og bløde bakker så langt øjet rækker i smukke og frodige forløb.

Belvedere og Barolo

La Morra er en hyggelig og charmerende lille by i området, hvor de ypperligste Baroloer fremstilles, så for vinkendere klinger bynavnet sødt i øret. Som rejsemål er La Morra derfor særdeles attraktiv for gourmeter og vinkendere, der ønsker at opleve dette områdes fantastiske vine og gastronomi.

Fra byens hovedtorv Piazza Castello, som er helt åbent ud mod landskabet på den ene side, har man udsigt over hele Langhe. Det er nok derfor, at det også kaldes Belvedere, altså smukt syn. Her finder man en bank, apotek, slagter, bager, turistinformation - og så selvfølgelig en række indbydende vinbarer og restauranter, der passer til enhver smag.

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Solfaktor kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring La Morra. 
 
Skal de gastronomiske oplevelser være omdrejningspunktet for ferien? Så kan du med fordel overveje at indlogere dig på et agriturismo i Norditalien. Dette er typisk charmerende steder i landlig idyl, hvor værtsfamilien sørger for at indføre dig i det lokale køkkens herligheder. 

Har du spørgsmål om de forskellige typer feriebolig i Piemonte, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du naturligvis velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Der ligger flere internationale lufthavne i det nordlige Italien. Skal du på ferie i La Morra, er Torino Caselle Lufthavn nærmest, men inden for rimelig rækkevidde er også lufthavnen ved Genova. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som flyver til store dele af Europa - heriblandt Danmark. Vil du ikke køre hele vejen fra Danmark (ca. 1.600 km), Er der derfor normalt gode muligheder for at finde en passende flyforbindelse.

Der kører bus til byen, men vil du gerne komme nemt omkring til regionens mange spændende seværdigheder, er der ikke noget som slår lejebilens fleksibilitet. I de fleste tilfælde er det mest praktisk at leje sin bil allerede i lufthavnen, så man også nemt kommer frem til ferieboligen.

Indkøbsmuligheder

Der er rig mulighed for at spise på gode restauranter i byen og rundt om i Piemonte. Regionen har således Italiens største koncentration af Michelin-restauranter.

Men vil du selv stå for nogle af måltiderne, har La Morra en udmærket købmand. Butikken som ligger på Via Roma har det meste, du kan få brug for i løbet af ferien med blandt andet frugt, grøntsager og ost, ligesom man naturligvis også finder en sektion med de lokale vine. Bemærk at der er lukket torsdage.

Udflugter

Glæd dig til at tage på udflugter blandt de bølgende vinmarker, karakterfulde middelalderbyer og velbevarede kulturhistoriske seværdigheder.

Du bor lige ved Langhe vindistriktet, hvor nogle af Italiens bedste og mest anerkendte rødvine dyrkes - heriblandt Barolo’en. For vinkendere er byen Barolo nogle få kilometer borte da også et oplagt udflugtsmål. Lidt længere væk byder Alba også på mange intessante kulturelle oplevelser og et godt udvalg af butikker, hvis der skal shoppes.

Lokale links

Du finder hjemmesiden for det lokale turistbureau her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i La Morra