Rejser til Marina di Bibbona

Marina di Bibbona ligger på den toscanske riviera, også er kendt som Costa degli Etruschi. Når du i dag står på den lange sandstrand og skuer ud over det turkisblå hav, virker det indlysende, at Marina di Bibbona med tiden skulle udvikle sig til en af regionens mest populære badebyer. Stranden, de naturskønne omgivelser og det milde, solrige klima er perfekt til en afslappende badeferie. Især hvis du vælger at bo på et af vores hoteller her.

Da man i 1700-tallet byggede forsvarstårnet Forte di Bibbona her ved kysten, var det dog ikke for nyde den betagende udsigt over havet. Tårnet var et fremskudt forsvar som skulle beskytte baglandet mod de pirater, der på den tid huserede på disse egne. I takt med at der faldt ro over området voksede der dog en egentlig by frem omkring tårnet, Marina di Bibbona.

Udover den flotte strand har Marina di Bibbona alt, hvad du har brug for i ferien. Her er alt fra campingpladser til unikke boutique-hoteller. Dertil kommer et glimrende udvalg af shoppingmuligheder og spisesteder med noget for hele familien. De mange skyggefulde pinjetræer oppe i byen og den flotte, gamle fyrreskov langs stranden er med til at give Marina di Bibbona sin særlige, intime stemning. Træerne betyder også, at du selv på dette populære rejsemål kan finde ægte hideaways med deres helt egen charme og karakter tilpas afskærmet fra resten af byens liv.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Marina di Bibbona