Rejser til Bol

Byen Bol ligger på sydsiden af øen, og her er der mange kulturelle seværdigheder. Byens omgivelser er smukke og man kan blandt andet beundre bjergtoppen Vidova Gora, der rejser mere end 700 meter over havet. Lige udenfor byen finder man finde strande, og vandet er krystalklart, og tæt ved Bol finder man også en af øens bedste strande, Zlatni Rat. Forholdene ved Bol er kendt blandt sejlentusiaster og vindsurfere og man kan deltage i aktiviteter både til lands og til vands her. I byens centrum er der massevis af butikker og restauranter.

Bol er det perfekte feriestedet og her er adgang til alle bekvemmeligheder man kunne ønske sig.

På den sydlige kyststrækning af Brac ligger en lille landsby i maleriske omgivelser. Her dækker pinjeskove bjergskråningerne og bjergtoppene rejser sig stejlt mod himlen. Den højeste af disse er Vidova Gora, som er over 700 meter.

I centrum finder du et utal af butikker og caféer, hvor du kan gøre en god handel eller bare slappe af med lidt god mad og drikke.

Lige udenfor centrum mod både vest og øst ligger flere flotte badevige. Cirka 1,5 kilometer fra centrum finder du den bedste af alle strandene, Zlatni Rat. Dette er en verdensberømt strand med unik form og smuk beliggenhed.

For dem som kan lide en aktiv ferie, er Bol et genialt valg af destination: Her kan du deltage i sportsaktiviteter både på land, ved strand og i vandet. Havområderne her er kendt for de gode forhold til at sejle og vindsurfe.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Bol