Rejser til Albufeira

Albufeira er algarvekystens største ferieby og har alt det, der skal til, for at du og familien kan få en afslappende badeferie. Her kan I nyde nogle af Europas flotteste sandstrande, ligesom her er et rigt udvalg af forlystelser for både børn og voksne. Book en billig rejse til Albufeira med fly og hotel i dag!

På en ferie i Albufeira er der en ægte atmosfære med et sprudlende natteliv, der kører i høj puls. Man finder bl.a. en lang restaurant- og bargade kaldet "The Strip". I den gamle bydel er der smalle passager med hvidkalkede stenhuse, der minder én om, at Albufeira fra begyndelsen var en lille fiskerby, som først for nylig har transformeret sig til et populært rejsemål. I byens havn finder man et væld af muligheder for aktiviteter, fra båd- og fisketure til segway-ekskursioner rundt i byen. Byen har gode transportmuligheder og man kommer let omkring med en kombination af lokaltog, busser og rutebiler, når man rejser til Albufeira.

I Albufeira kan du få præcis den ferie du ønsker dig

Uanset om det er storbyferie med gang i aften- og nattelivet eller om det er afslappende badeferie på de smukke sandstrande ved Albufeira, så har byen noget for alle. Byen har en autentisk atmosfære med et sprudlende natteliv, bl.a. er der i byen en lang gade fuld af restauranter og barer som går under navnet “The Strip”. Den gamle bydel har smalle gyder med brosten, mange restauranter og hvidkalkede huse som minder besøgende om, at Albufeira engang var en lille fiskerlandsby.

Havnen er samlingspunktet for alle hyggelige aktiviteter du kan deltage i. Her er blandt andet mulighed for båd-, fiske- eller dykkerture. Kan du bedre lide at opholde dig på land så kan du hoppe med på en segwaytur og se de farverige fiskerbåde på sikker grund. Albufeira har et godt udbygget transportnet af små lokaltog, minibusser og øvrig offentlig transport.

Hos Solfaktor.dk kan du døgnet rundt søge efter afgange og priser på billige rejser til Albufeira og andre populære rejsemål. Vi søger efter de billigste flybilletter fra København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg til den internationale lufthavn i Faro og sætter dem sammen med gode hoteller, så du kan få en billig pakkerejse med fuld rejsegaranti. Vil du selv sørge for transporten kan du også søge efter rejser til Albufeira som 'hotel only'. Start din ferie i søgemaskinen allerede nu.

God tur!

Med sit summende natteliv, sine gode strande og sin ultramoderne marina er det nemt at se, hvorfor det er belvet så populært at rejse til Albufeira. 

Du kan slappe af på den smukke strand Praia da Galé, eller udforske de omkringliggende bakker og appelsinlunde. Eller du kan vandre rundt på de brostensbelagte gader i den gamle bydel for at se nogle af byens mauriske træk, samt dens gamle kirker og museer. 

Om aftenen vil du også finde masser af muligheder. Nyd noget autentisk portugisisk mad i en lokal restaurant eller gå i byen på en af byens barer eller natklubber.

Albufeira, der ligger på den centrale del af Algarvekysten, er opdelt i 2 hovedområder "Den Gamle By" og "Den Nye By". Den gamle del af byen er en labyrint af brostensbelagte gader centreret omkring et torv, mens den nye by centrerer sig omkring en gade med livlige barer og klubber.

Book en rejse til Albufeira med Solfaktor og bo på et af vores hoteller. Vi tilbyder altid fuld fleksibilitet på datoer og rejselængde, og du vælger naturligvis selv, om du vil bestille din rejse som en samlet pakke inkl. fly og hotel eller selv arrangere transporten og kun booke din feriebolig igennem Solfaktor.

Få inspiration og læs mere om rejser til Albufeira herunder eller brug søgemaskinen med det samme til at finde din næste rejse til Albufeira.

>> Læs meget mere om rejser til Portugal her

Hoteller i Albufeira

Populære hoteller i Albufeira

Portugal, Algarve, Albufeira
7,9
Godt
582 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 38 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Albufeira
9,3
Fabelagtigt
29 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 39 km
 • Nærmeste strand: ca. 750 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Portugal, Algarve, Albufeira
8,6
Meget godt
130 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 48 km
 • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
 • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du en billig rejse til Albufeira

I søgemaskinen her på siden kan du først og fremmest vælge om du vil booke en billig rejse til Albufeira som en pakkerejse, eller som 'Kun hotel'. Hvis du booker hele pakken - dvs. flybillet og hotelovernatning - hos Solfaktor, bliver du automatisk omfattet af rejsegaranti. Vælger du 'Kun hotel' er du på egen hånd, hvilket fx. er oplagt i forbindelse med en kør selv-ferie.

Vi finder de billigste flybilletter til dig, hvilket inkluderer afgange med lavprisflyselskaber, ligesom vi søger priser på hoteller i alle de største portaler, så du kan regne med at prisen altid er den bedste. Vi har også et stort udbud af restpladser og afbudsrejser til Albufeira.

Generel information til en billig ferie i Albufeira

 • Natteravne: Gå efter klubberne og barerne i den livlige São João-gade og dans hele natten, indtil solen står op.
 • Strand-elskere: Nyd solen på Peneco-strandens gyldne sand eller udforsk de imponerende klipper ved Falesia.
 • Foodies: Besøg markederne med lokale råvarer og smag på friske fisk og skaldyr på de traditionelle fiskerestauranter.

Mange strande

Der er smukke strande af enhver type ved Albufeira fra de hvide klitter på Salgados strand i vest til Falesias hårde klipper i øst. En af de mest berømte strande er Peneco-stranden, også kendt som Tunnel-standen med dens mange barer og restauranter. Sandstranden fører til den smukke Xorino-hule som er hugget ud af klippen ved havets kant. Med fiskerbåde trukket op på sandet er Pescadores-stranden i hjertet af Albufeira lige så malerisk. Den har også et blåt flag, hvilket gør den ideel for familier.

Vejret

Albufeira ligger i regionen Algarve i det sydlige Portugal, som er et af Europas mest solrige steder, så du kan forvente godt vejr hele sommeren. Du kan stadig nyde varme, solrige dage om foråret og efteråret, men sørg for at medbringe solcreme, når varmen sætter ind omkring juli. Regnen tager til om vinteren, men den milde temperatur betyder, at du stadig kan tage på sightseeing.

Lokal transport

Til fods: Tag en tur på de snoede, brostensbelagte gader i Albufeiras gamle bydel (Cerro da Vila), og du vil se sidegader spækket med butikker, markeder, maleriske torve og masser af caféer.

Med taxa: Hop i en taxa for at se mere af Albufeira. Forvent at betale ekstra, hvis du har bagage med og pas på uautoriserede taxier. Autoriserede har "taxi"-tegn på taget og taxameter.

Med lejebil: At leje en bil er enkelt, og du kan enten hente den i Faro lufthavn, når du lander, eller tættere på, hvor du bor. Udforsk det omkringliggende område i dit eget tempo. Besøg f.eks. Pademe, en fascinerende lille landsby med storslåede slotsruiner, placeret på en nærliggende bakketop. En kort køretur fra Pademe ligger Ponte Grande, en række af smukke grotter, som f.eks. Grutas do Xorino, der ligger under det klare, friske havvand. Pas dog op med at køre ind i de snævre gader i selve byen.

Mad og drikke

Med sin beliggenhed på kysten er det ikke overraskende, at fisk og skaldyr er et hyppigt indslag på de fleste menuer i byen. Smag på de friske sardiner i tomatsauce eller bacalhau (torsk). En af de mest kendte retter i Albufeira er kataplana, som er en stuvning bestående af frisk fisk, der tilberedes i en unikt formet krukke. 

Prøv nogle af de lokalt producerede figner, mandler og honningprodukter, som de fleste desserter i byen er lavet af, eller de lækre og søde desserter Creme Caramel og Tarte de Amêndoa! 

Hvis du er på udkig efter den tur i byen, er den nye bydels São João-område stedet med dens festlige atmosfære og fyldte barer. Hvis du derimod leder efter en mere afslappende stil, har Albufeira masser af roligere cocktailbarer; mange endda med havudsigt.

Begivenheder

Der er masser af lokale festligheder året rundt, såsom byens karneval i februar, festivalen for byens fiskeri, Festa do Pescador, i september, samt en festival med fyrværkeri og parader i august.

Fantastisk udsigt ovenfra: I midten af juni finder den årlige ballon-festival sted og du vil da kunne se himlen oversået med luftballoner, når de smukt sejler over landskabet.

Sardiner: Hver år i august er den nærliggende fiskerby Olhos de Agua vært for en sardinfestival og duften af friskfangede sardiner på grillen fylder luften.

Oplevelser og seværdigheder

Albufeira byder på en af Portugals smukkeste kyststrækninger med de mest fantastiske strande, men inden man tager ud på opdagelse i området omkring Albufeira, kan man med fordel udforske selve byen lidt. Selvom de fleste aktiviteter i Albufeira er centreret om stranden, mad og drikke er der også andre gode familieaktiviteter. Zoomarine byder f.eks. på daglige shows med delfiner og søløver. Albufeira byder også på et par kulturelle attraktioner, fra de lokale festivaler til det virtuelle arkæologiske museum som med den nyeste teknologi giver liv til fortiden.

Ponte Medieval de Paderne

Broen Ponte Medieval de Paderne blev bygget i det 12. århundrede, omkring samme tid som Paderne Slot, og fører til den gamle befæstning. Eksperter mener, at slottet var en af de oprindelige befæstninger afbildet på Portugals flag. 

Torre da Medronheira

Tårnet Torre da Medronheira blev bygget i det 16. århundrede og dets oprindelige formål var at give en strategisk kontrol over havet. I dag giver det den besøgende en majestætisk havudsigt. 

Parque Aventura

Uanset om du er på ferie med børn eller ej, er Parque Aventura en sikker vinder. Beliggende lige uden for byen med dets mange sjove aktiviteter for både store og små og med forskellige grader af vanskelighed, er det en ideel mulighed for børnefamilier.

Byer i nærheden

Praia da Falesia

Praia da Falesia er en seks kilometer lang solbeskinnet skønhed, der er det perfekte feriested for familier og par på udkig efter en fredelig dag væk fra den travle by.

Olhos de Agua

Olhos de Agua byder bl.a. på en fremragende golfoplevelse, store wellnesscentre og smukke hullignende klippeformationer. 

Praia da Oura

Praia da Oura er en anden strand, der har det blå flag. Hvis du bliver træt af at nyde den portugisiske sol, er Praia da Oura berømt for sit natteliv og sine mange gode restauranter.

Hoteller og ferieboliger i Albufeira

Hos Solfaktor finder vi de bedste priser på hoteller og ferieboliger i Albufeira.

Brug søgemaskinen til at finde din næste rejse til Albufeira med mulighed for afrejse fra bl.a. København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Vi finder automatisk nettets bedste priser på flybilletter med både lavprisfly og rutefly og pakker dem sammen med hoteller og ferieboliger i Albufeira. Du kan også vælge at bestille transfer til din feriebolig eller en lejebil, der står klar i lufthavnen, så du får den bedste start på ferien.

Det hele samles automatisk i en pakkerejse med rejsegaranti, og du er derved også dækket af pakkerejseloven, så du får det bedste af begge verdener. God tur!

Rejser til Portugal

Læs mere om Portugal og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Portugal her

Hvad siger gæsterne i Albufeira?

9,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser