Rejser til Jandia

På sydspidsen af herlige Fuerteventura ligger charmerende og rolige Jandia, som byder på sol og badeferie på lange strande, fine aktivitetsmuligheder og en familievenlig atmosfære. Book en billig ferie til Jandia med Solfaktor!

Jandia som rejsemål

Jandia er en ferieby på sydkysten af  Fuerteventura, som jo er en del af De Kanariske Øer. Det er en populær destination, der kombinerer natur, afslapning og mage muligheder for aktiviteter. Jandia fungerer perfekt for dig, der ønsker en rolig, børnevenlig strandferie i fine omgivelser, uanset om du rejser med børn, som par eller sammen med venner.

>> Læs mere om din ferie til Playa de Esquinzo her

>> Læs mere om din ferie i Las Playitas her

>> Læs mere om din rejse til Cotillo her

Attraktioner og aktiviteter i Jandia

Velkommen til Jandia, feriebyen kendt for sit gode strandliv med blødt sand og dejligt badevand. Den mest berømte strand her er Playa de Jandía, med masser af faciliteter og flere restauranter og strandbarer tæt på. Der er også et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter på stranden. Stranden er enorm og strækker sig kilometervis langs kysten. Dette er et eldorado for windsurfere, dykkere og kitere - stedet føles lidt som den store strand på Fanø!

Du kan tage en bådtur fra Jandia for at udforske kysten fra vandsiden . Mærk det store Atlanterhav, og hvis du er heldig, kan du se delfiner. Et besøg på Punta Jandía kan anbefales - et fyrtårn med panoramaudsigt over havet og det omkringliggende landskab. Parque Natural de Jandía er også en dagstur værd. Det er et stort og velplejet naturreservat, med mange gode vandrestier og muligheder for at opleve områdets flora og fauna.

I Jandia kan du også besøge lokale håndværksmarkeder og kulturcentre for at få et indblik i områdets historie og kultur.

Kiting og windsurfing

Fuerteventura er kendt som et af de bedste steder i Europa til kiting og windsurfing. Corralejo på øens nordspids skal du vælge hvis du virkelig vil kaste dig ud i det  - dette er et af de bedste steder at kite og windsurfe.  Hvis du vil finde en strand med spektakulær natur, som du kan nyde, mens du kiter, kommer du ikke uden om El Cotillo Beach. Stranden ligger i Cotillo, på den nordøstlige del af øen. Det er værd at bemærke, at du her kan støde på stærke og heftige bølger, så en ret stor erfaring er påkrævet.  Playa de Esquinzo, som ligger på samme side af øen, er også et populært sted at kite og windsurfe, men også her skal man være en del mere erfaren. Der er en windsurfingskole i Caleta de Fuste på den østlige side af øen, som tilbyder gode opstartsforhold for nybegyndere. Tag til Costa Calma, hvis familievenlige aktiviteter skal være i højsædet. Endnu en flot strand er Sotavento de Jandia, som er meget populær til windsurfing og kiting.

Hvornår skal man rejse til Jandia?

Rejser til Jandia byder på et behageligt lettere subtropisk klima. I vintermånederne, fra november til marts, er vejret mildt og behageligt med næsten ingen regn og en gennemsnitstemperatur på 20 grader. Det er i denne periode, de fleste folk fra Skandinavien rejser til Jandia. Forår og efterår byder på smuk natur og et varmt klima, hvilket er smart, hvis man vil undgå de største menneskemængder. Sommeren er  for dem, der ønsker varme dage på stranden med høje temperaturer, der ofte når op på 30 grader celsius.

Mad, drikke og natteliv i Jandia

Du finder et stort udvalg af restauranter og spisesteder i Jandia, som serverer både traditionelle kanariske specialiteter og internationale retter fra alle verdenshjørner. Du kan spise lokale råvarer og frisk fisk og skaldyr på flere restauranter. Især på strandpromenaden, som også byder på en flot havudsigt!

Hvis du vil finde nogle alternative spisesteder tæt på Jandia, kan du tage til Las Playitas. Byen har mange gode spisesteder - især Víctor Restaurant skiller sig ud med sin fantastiske middelhavsmad.

Der er et ret roligt natteliv i Jandia med en del hyggelige caféer og barer. Her kan man nyde en kaffe eller te og søde sager i løbet af dagen og en forfriskende drink i en afslappet atmosfære om aftenen.

>> Læs mere om din ferie til Corralejo her

>> Læs mere om din ferie til Caleta de Fuste her

>> Læs mere om din ferie til Costa Calma her

Fly til og hoteller i Jandia

Det er nemt at rejse til Jandia fra Danmark. Der er fly til Fuerteventura i princip hver dag fra både Aalborg, Billund og København. Flyrejsen fra f.eks Kastrup tager ca, 5,5 timer til Fuerteventura lufthavn (FUE). Der er ca. 100 km fra lufthavnen til Jandia, og den nemmeste måde at komme videre på er at tage en taxa. Hvis du vil have en billigere løsning, kan du tage en bus, der kører fra busstoppestedet uden for ankomsthallen. Du kan også leje en bil, hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske Fuerteventura i dit eget tempo - dette anbefaler vi stærkt.

Du finder et godt udvalg af overnatningsmuligheder i Jandia . Her kan du vælge mellem all-inclusive hoteller med mange faciliteter, små familieejede bed and breakfasts - eller så passer en ferielejlighed eller et feriehus måske bedre? Vælg, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Jandia og De Kanariske Øer!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Jandia

Populære hoteller i Jandia

Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Jandia
9,1
Fabelagtigt
1273 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 80 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Jandia
8,6
Meget godt
1629 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 83 km
  • Nærmeste strand: ca. 80 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Jandia
8,4
Meget godt
3095 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 81 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)