Rejser til Playa del Inglés

Velkommen til Playa del Ingles på Gran Canaria! Her finder du behageligt klima året rundt, et pulserende natteliv, gode strande, spændende aktiviteter, shopping og golfbaner af høj kvalitet. Book en billig ferie til Playa del Ingles med Solfaktor!

Playa del Ingles som rejsemål

Playa del Ingles er et kendt feriested på Gran Canaria .Gran Canaria er den næst sydligste af De Kanariske Øer i Atlanterhavet. Den ligger i kommunen San Bartolomé de Tirajana, på den sydligste del af øen, og er en af Europas vigtigste turistdestinationer overhoved. Med et stort udvalg af hoteller, restauranter, barer og natteliv tiltrækker Playa del Ingles göster fra hele verden, som ønsker sol, strand og forlystelser. Playa del Ingles har en lang sandstrand og en dejlig strandpromenade på ca. 5 km. Stranden starter fra nabobyen San Agustín og går hele vejen til de berømte sandklitter i Maspalomas. En anden faktor, der har bidraget til Playa del Ingles' store succes som feriested, er det gode klima - her er over 300 solskinsdage om året!

>> Læs mere om din rejse til Gran Canaria

>> Læs mere om din rejse til Maspalomas

>> Læs mere om din rejse til Spanien

Strande i og ved Playa del Ingles

Strandene i Playa del Ingles er kendt for sin livlige atmosfære og de mange faciliteter. Langs strækningen øst for Playa del Ingles ligger dog flere lidt mere rolige strande, hvor tempoet er lavere. Stranden her er virkelig lang - flere kilometer  - og den er et livligt sted med masser af faciliteter som liggestole, parasoller og strandbarer. Her er også mulighed for vandsportsaktiviteter som jetski, paragliding og windsurfing, og du kan også leje vandcykler og kajakker. Hvis du går en tur længere øst for Playa del Ingles, finder du snart Playa de las Burras, en sandstrand med en mere afslappet stemnimng - dog med strandbarer og en del aktiviteter.

Også mod øst ligger Playa de San Agustin, som er kendt for sin rolige atmosfære. Stranden er finkornet med rolige vandforhold, hvilket gør den familievenlig og ideel til mindre børn. Der er også flere restauranter og barer i nærheden. Vest for Playa del Ingles ligger flere mindre feriebyer som perler på en snor af lidt forskellig stil og karaktær. For familier er steder som Arguineguin, Playa Taurito og Playa Amadores gode alternativer. En anden god destination, som tiltrækker mange familier, men som også har lidt natteliv, er den kendte ferieby Puerto Rico. For dem, der søger mere autentisk charme og stil, eller måske rejser alene, er den rolige fiskerby Puerto de Mogan et godt valg.

Attraktioner og aktiviteter i Playa del Ingles

Playa del Ingles er kendt for at være en livlig destination med et godt udvalg af attraktioner og aktiviteter. En kort gåtur fra hovedstranden i Playa del Ingles ligger de imponerende Maspalomas-klitter, som er en af de mest fotograferede attraktioner på Gran Canaria. Klitterne består af gult ørkensand og strækker sig over et stort område. Her kan du gå en tur eller betale for at blive transporteret på ryggen af en kamel.

Der er flere forlystelsesparker i området. Kun 10 minutters kørsel fra Playa del Ingles ligger Aqualand Maspalomas, et vandland med vandrutsjebaner, pools og andre attraktioner. Mest for unge, men også for voksne. Lige uden for Playa del Ingles ligger Holiday World i Maspalomas, en populær forlystelsespark med forlystelser som karruseller, rutsjebaner, pariserhjul, bowling, billard, arkadespil, dart og meget, meget mere. Her er også en biograf og mange restauranter og spisemuligheder. Lidt under 20 minutter fra Playa del Ingles ligger Sioux City Park. Dette er en temapark, som bringer dig tilbage til det vilde vesten med cowboyshows, saloon-dansere, actionfyldte shows og aktiviteter som bueskydning.

Du kan udforske kysten i området. Prøv fiskelykken på en bådtur eller prøv vandsportsaktiviteter som dykning og snorkling. For golfentusiaster er der flere golfbaner af høj kvalitet i området - nogle af de mest berømte er Maspalomas Golf, Meloneras Golf og Salobre Golf Resort. Det store shoppingcenter, Yumbo Shopping Centre, er et kendt sted i byen med god shopping og underholdning  - og et bredt udvalg af restauranter.

Hvornår skal man rejse til Playa del Inglés?

De Kanariske Øer er kendt for det behagelige og varme klima. Temperaturerne er milde og behagelige med kun små temperaturforskelle mellem årstiderne. Det mest populære tidspunkt at rejse til Playa del Ingles på, især for turister fra Skandinavien, er om vinteren med temperaturer omkring de 20-25 grader om dagen Den absolutte højsæsonen er i perioden ved jul og nytår. Mange rejser også til Playa del Ingles i påskeferien. Om sommeren stiger temperaturen til omkring 30 grader, og det er den varmeste periode på Gran Canaria. I denne periode er der også mindre vind, så det kan føles meget varmt! Hvis du vil undgå de måneder, hvor der er flest turister (og de højeste priser), er forår og efterår gode tidspunkter at rejse til Playa del Ingles. I efteråret kan du stadig nyde sommervarmen, og foråret byder på flotte blomster i naturen.

>> Læs mere om din ferie til Las Palmas

>> Læs mere om din ferie til Puerto de Mogan

>> Læs mere om din ferie til Tenerife

Mad, drikke og forlystelser i Playa del Ingles

De Kanariske Øer er kendt for sit gode køkken, og Playa del Ingles har virkelig mange gode restauranter og spisesteder. Du kan naturligvis nyde spanske retter som tapas, paella, tortilla española (kartoffelomelet) og iberisk skinke. Som på resten af Gran Canaria kan du også forvente et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr Prøv lokale specialiteter som kanariske fiskeretter, frisk tun eller grillet blæksprutte. Du finder også masser af restauranter med retter du kender fra resten af verden, som pizza, tacos, salater, pasta og grillretter. Gør plads til søde sager! Her er nemlig mange caféer og bagerier, der serverer kaffe og te sammen med dejlige kager eller lokale søde sager.

Playa del Ingles har et livligt og og til tider hektisk natteliv, som tiltrækker rejsende fra hele verden. Her er barer, pubber og natklubber, der spiller mange forskellige musikgenrer, og i højsæsonen er der også mange events og koncerter i byen. Nattelivet starter (som det nu gør i Spanien) sent om aftenen og varer til tidlig morgen.

Fly til og hoteller i Playa del Ingles

Du kan nemt at rejse til Playa del Ingles fra Danmark. Der er i princip daglige afgange fra både Aalborg, Billund og København hele året, enten med charter- eller rutefly. Fra f.eks Billund tager flyrejsen lidt over 5 timer. Hovedlufthavnen på Gran Canaria er den i Las Palmas. Playa del Ingles ligger cirka 30 kilometer fra lufthavnen, og det er nemt at tage en taxa, som du finder lige uden for ankomsthallen. Turen tager lidt under 30 minutter. Der er et godt netværk af busser på Gran Canaria, og en billigere løsning er at tage bus nummer 66 eller 90, som kører direkte fra lufthavnen til Playa del Ingles. Busserne kører ofte og fra tidligt til sent, og turen tager normalt omkring 30-40 minutter. Du kan også leje en bil, hvis du vil have mere fleksibilitet til at udforske Gran Canaria i dit eget tempo.

Du finder et godt og varieret udvalg af hoteller og overnatningsmuligheder i Playa del Ingles. Her er både store lejlighedshoteller og all-inclusive resorts med masser af faciliteter, men også mindre hoteller med bungalows i spansk stil - og der er også store feriehuse. Du vælger selv, om du vil booke fly og hotel separat eller booke en pakkerejse med fly, hotel og evt. billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie i Playa del Ingles og på De Kanariske Øer!Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa del Ingles

Populære hoteller i Playa del Ingles

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,0
Fabelagtigt
1399 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
8,9
Meget godt
1534 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,7
Fabelagtigt
813 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Playa del Ingles?

8,1
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 68 anmeldelser