Rejser til Playa del Inglés

Playa del Inglés er Spaniens næst største feriedestination, og er først og fremmest kendt for sit pulserende natteliv, de store shoppingcentre og den store strand. Playa del Inglés er stedet for dig, som vil have alle muligheder og gang i den.

Omtrent 30 minutter fra lufthavnen i Las Palmas ligger populære Playa del Inglés. Byen er en del af storkommunen San Bartolomé de Tirajana, som også består af byerne San Augustin, San Fernando og Maspalomas. Den lille by er den mest besøgte del af Gran Canaria, og her får du en 5 kilometer lang sandstrand som strækker sig fra San Augustin i nord til Maspalomas i syd. Der er flere store shoppingcentre i området, men også mange små, lokale butikker. Miljøet og stemningen er international og Playa del Inglés er et sted med mange tilbagevendende turister.

Playa del Inglés byder på masser af forlystelser og et stort udvalg af barer, diskoteker, restauranter og cafeer. Nattelivet er hektisk og pulserende og byen har også sin egen Prideparade.

I Playa del Inglés handler det meste om sol, strand og om at hygge sig. Hvis du vil opleve noget andet en dag kan en biltur til Fataga-dalen være et fint alternativ. Her venter smuk natur og små, charmerende landsbyer, hvor du kan stoppe op for at holde pause undervejs. Den zoologiske have Palmitos Parque og vandlandet Aqua Parque er to nærliggende steder, hvor både voksne og børn vil have en sjov oplevelse. I den samme kategori af forlystelser finder du cowboy-forlystelsesparken Sioux City.

De fleste danske rejsearrangører tilbyder rejser til Playa del Inglés. Du kan også sagtens selv arrangere din rejse hertil ved at bestille fly, hotel og bil hver for sig.

Hvem vil kunne lide Playa del Inglés?

Playa del Inglés er kendt for sine mange faciliteter og det gode natteliv. Her får du en typisk charterferie, hvor du kan kombinere strand med shopping, forlystelser og hygge. Hvis dit hotel ligger tæt på shoppingcenteret Yumbo, vil du opleve støj om aftenen og natten, da her ligger en del barer. Børnefamilier og dem, der vil have fred og ro, vælger måske et mere roligt område på Gran Canaria som f.eks Arguineguin eller Puerto Rico. Nabo-området Meloneras er også et roligt alternativ.

Hvornår skal man rejse til Playa del Inglés?

Playa del Inglés ligger på sydkysten af Gran Canaria og kan besøges hele året. Vejret er nogenlunde det samme hele året, men mest populært at rejse hertil, er når vejret er som mest kedeligt herhjemme i perioden fra november til marts. Du kan spare en del, ved at rejse til Playa del Inglés i perioden fra april til oktober.

Badebyen Playa del Inglés er Gran Canarias mest populære rejsemål, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Her kan du nyde det varme og solrige klima på øens længste sandstrand, som strækker sig helt fra San Agustín i øst ned forbi Maspalomas berømte sanddyner til det høje fyrtårn ved Meloneras i vest. Ved Playa del Inglés er stranden ideel til familier, da her er et godt udvalg af faciliteter såsom udlejning af parasoller, brusere og udendørsbarer, hvor I kan få forfriskninger i løbet af dagen.

Gran Canarias livligste ferieby

Det er dog ikke bare den fantastiske badestrand og de mange vandsportsaktiviteter, som gør, at mange rejser tilbage til Playa del Inglés år efter år. Badebyen lokker også med et væld af forlystelser og et farverigt natteliv. Når du ikke ligger og slikker solskin på stranden, kan du således bruge ferien på at spille golf, shoppe, tage på vandreture eller have sjov med familien i det enorme vandland, Aqualand.

Playa del Inglés er ét af flere ferieområder på det sydligste Gran Canaria, som er vokser mere eller mindre sammen med Maspalomas. Men til trods for der for eksempel kun er 5 km fra Playa del Inglés på tværs af Maspalomas til bydelen Meloneras, et andet af øens populære rejsemål, har Playa del Inglés sin helt egen personlighed.

Udover den lange strand er "Englænderens Strand" især kendt for at have et livligt, men trygt natteliv med talrige barer og diskoteker. Når solen går ned, er det således ikke længere familierne, som især præger livet i Playa del Inglés, men derimod unge på vej ud til en festlig aften i byen. Blandt andet i det store Yumbo Center, som især er en favorit blandt det homoseksuelle miljø, er der hver aften fest og farver. Er du mere i humør til en fredelig aften, er der dog også rig mulighed for blot at slutte dagen af med en spadsere tur ad strandpromenaden i den lune aftenbrise og eventuelt slå sig ned på en af de mange hyggelige restauranter. Her bydes på alt fra simple, men lækre tapas-retter til avanceret gastronomi for feinschmeckere.

Afslapning og oplevelser

Rejser du til Playa del Inglés, har du med andre ord noget nær optimale betingelser for at få en afslappende og oplevelsesrig ferie. Selvom du har alt, du behøver af faciliteter og forlystelsesmuligheder inden for kort afstand, kan det også varmt anbefales at tage på udflugter. Der er masser af muligheder for at tage på guidede ture, for eksempel på en hvalsafari, men også på egen hånd i en lejebil er der masser at opleve med udgangspunkt i Playa del Inglés. Kør for eksempel en tur ind mod øens midte og oplev, hvordan de ørkenagtige landskaber på øens sydspids afløses af mere frodig, bjergrig natur.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa del Ingles

Populære hoteller i Playa del Ingles

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,3
Fabelagtigt
542 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Afstand til shoppingcenter: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,0
Fabelagtigt
1208 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,0
Fabelagtigt
1412 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Playa del Ingles?

7,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 33 anmeldelser