Rejser til Ibiza

Ibiza er kendt for sine vilde fester og deres liberale verdenssyn. Her er intet helligt og alt der er vildt og anderledes dyrkes særligt i byerne San Antonio og Ibiza by. Spaniens mest kendte partyø har dog mere at byde på end kun fester. Tager man udenfor "partystederne" venter der én en helt anden oplevelse. I byens landsbyer er der roligt og landskaberne er smukke - det er også her man kan finde sport efter Ibizas historie og gå på opdagelse langs smukke strande. Det er også muligt at sejle til de nærliggende små øer Isla Verde og Formenta, hvor der er smukke strande og landsbyer med smalle gyder og hyggelige torv.

Ibiza by har et internationalt præg og byen er en eksklusiv og lækkert turistby fyldt med diskoteker og barer. I byens natteliv møder man en skøn blanding af udklædte og fint klædte mennesker, der er klar til at feste natten lang.

Ibiza tilhører Spanien og er nok mest kendt som “partyø”

Her finder man det meget omtalte festliv, jetsettere og wannabees nyder at deltage i. Mange af de mennesker, som mødes og samles her, har et åbent og liberalt syn på livet; ingenting er for mærkeligt eller for anderledes. De største partysteder er San Antonio og Ibiza by, som byder på ekshibitionisme, tempo og show. Her kommer folk for at se og for at blive set.

Men Ibiza er mere end fester. Uden for partystederne er der et betydelig roligere tempo, og rejser man til det smukke landsbyområde, finder man spor af de gamle Ibiza. Man kan tage bådture til småøerne, Isla Verde og Isla Ispardell uden for kysten eller besøge landsbyerne i indlandet med smalle gyder og pladser.

Hvis – eller når – man har fået nok at “partyøen” kan man tage færgen til naboen, Formentera. Denne lille ø er smuk og rolig med kridhvide strande og blågrønt hav.

Ibiza By er en international, glamourøs og eksklusiv

Turistbyen har masser af gode barer og diskoteker. Det er her, man ser de fint klædte og udklædte kendte og andre mennesker. Her er fornøjelseslivet præget af det eksklusive og luksuriøse.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller på Ibiza By

Populære hoteller på Ibiza By

Spanien, Ibiza, Ibiza By
9,0
Fabelagtigt
579 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Ibiza, Ibiza By
9,0
Fabelagtigt
776 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 220 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Ibiza, Ibiza By
8,8
Meget godt
840 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 13 km
  • Nærmeste strand: ca. 5 m
  • Pool (evt. sæsonåben)