Rejser til Cala Millor

Nyd en mindeværdig ferie i Cala Millor på Mallorca! Feriestedet inviterer til sol og svømmeture ved de flotte sandstrande, et bredt udvalg af aktiviteter, og et livligt natteliv. Bestil en billig ferie til Cala Millor med Solfaktor! 

Cala Millor som rejsemål 

Cala Millor er et rejsemål på den spanske ø Mallorca i Middelhavet. Feriedestination ligger på østkysten af øen, og byder på fantastisk strandliv, spændende attraktioner og vandsportsaktiviteter, samt et godt udvalg af restauranter og barer. Cala Millor betyder "den bedste bugt", og byen er en klassisk ferieby, som har en af de bedste strande på Mallorca. Et velholdt og lang sandstrand, som også har modtaget EUs blå flag for renlighed og faciliteter. 

>>Læs mere om din rejse til Calas de Mallorca her

>>Læs mere om din ferie til Puerto de Pollenca her 

>>Læs mere om rejse til Cala d'Or her

Attraktioner og aktiviteter på Cala Millor 

Cala Millor er kendt for sit indbydende strandliv. Hovedstranden af samme navn er en flot sandstrand, der strækker sig over flere kilometer, og er ideel for strandliv og vandsportsaktiviteter- helt enkelt, er det et perfekt sted for en ferie til sydpå. Syd for Cala Millor ligger Sa Coma, med flotte strande og blødt sand, samt en rolig atmosfære og skønne faciliteter, der passer specielt godt til familier med børn. En kort gåtur fra Cala Millor ligger Cala Bona Beach, en charmerende bugt, der byder på en mere afslappet atmosfære. Store dele af øst- og nordkysten af Mallorca er børnevenligt, og inviterer til en familieferie på Mallorca. Bevæger du dig længere nordpå fra Cala Millor møder du Cala Ratjada, med et hav af restauranter, smukke, gyldne sandstrande og faciliteter til både familier, par og venner. Videre mod vest, i retningen af Alcudiabugten, finder du Can Picafort, hvor hovedstranden, Playa de Can Picafort, er en bred og langs sandstrand, med en børnevenlig stemning. Fra Can Picafort kan du mere eller mindre gå langs vandkanten i hele ti kilometer nordpå, langs med Alcudiabugten, indtil du når Port d'Alcudia. Først kommer du forbi Playa de Muro, som er populær for sit fantastiske strandliv. Hovdstranden af samme navn, strækker sig over flere kilometer med blødt sand og klart vand. Dette betyder, at du altid kan finde et fredfyldt sted på stranden på dine gåture, hvor du kan slå dig ned omgivet af sanddynger, og på gåafstand fra feriebyens liv. Lidt længere mod nord ligger Alcudia, og den populære strand Playa de Alcudia - en børnevenlig strand med fint sand. Den har også fået det blå flag for renligheden og kvalitet. Det sidste stykke fra Alcudia fører dig til Port d'Alcudia. Hele denne fantastiske strækning er fyldt med flotte sandstrande, og er et område perfekt til en familieferie på Mallorca

Udover det skønne strandliv tilbyder Cala Millor en række attraktioner og aktiviteter for hele familien. Tag en gå- eller cykeltur til Punta de n'Amer, en naturskøn halvø ved siden af Cala Millor. Her kan du udforske det fredede område med et gammelt vagttårn, og nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet. Det er skønt at tage en dagstur til Cuevas del Drach (dragegrotten), ca. 15 minutters køretur fra Cala Millor, og oplev de berømte grotter på Mallorca. Her kan du udforske de fantastiske underjordiske formationer, og tage på en sejltur Martelsøen, en af de største underjordiske søer i verden. 

Rejser du med børn er det populært at besøge Safari Zoo i Cala Millor, hvor du kan opleve dyrelivet helt tæt på. Her kan du se eksotiske dyr, som løver og giraffer, og der er mulighed for at fodre nogle af dyrene. Cala Millor har også flotte forhold til vandsport, og tilbyde et bredt udvalg af blandt andet jetski, parasailing, paddleboarding og windsurfing. Der er flere vandsportscentre, der tilbyder udleje og oplæring. For golfentusiaster er  der flere golfbaner i nærheden af Cala Millor, hvor du kan tage en runde golf i smukke omgivelser. 

Får du lyst til en dag eller to med lidt mere udfordrende og aktiv ferie på Mallorca, ligger bjergkæden Tramuntana på øens vestkyst. Den starter helt nordpå ved Puerto de Pollenca, og strækker sig hele vejen ned til sydspidsen af øen. Her kan du finde mange udfordrende ruter til cykelture. Drømmer du om et sted, hvor den børnevenlige atmosfære bevares, finder du flere destinationer fra østkysten og sydpå fra Cala RatjadaMallorca som har et godt netværk af vandre- og cykelruter, og hyggelige byer som Sa Coma og Calas de Mallorca, der ligger på rad og række. Lidt længere sydpå finder du Cala d'Or med et godt udbud af cykelstier i nærheden af Serra de Levante-bjergene. 

Hvornår er det bedst at rejse til Cala Millor? 

Mallorca byder på et milt middelhavsklima det meste af året. I sommermånederne fra juni til september er det højsæson i Cala Millor, og her kommer flest besøgende til byen. I denne periode er det solrigt, minimalt med nedbør og temperaturer på omkring 25 grader. Foretrækker du at gå uden om de største turistmængder, bør du besøge Cala Millor til foråret eller efteråret. Her er det fortsat behagelige temperaturer på omkring 20 grader om dagen, og det er specielt smukt at tage på naturoplevelser i disse perioder. 

Madoplevelser i Cala Millor

Du kan også glæde dig til smagfulde madoplevelser på din ferie til Cala Millor. Byen har et bredt udvalg af restauranter, caféer og spisesteder, der byder på varierede smage fra både det lokale og internationale køkken. Med sin smukke beliggenhed ved havet, er stedet særligt kendt for friske fiskeretter, og der ligger mange restauranter langs med strandpromenaden og i centrum, der byder på autentiske smage i høj kvaliteter. 

Cala Millor har et pulserende natteliv. Den livlige strandpromenade er skønt sted at starte aftenen med en cocktail på en af barerne, der byder på afslappet stemning og gode drikkevarer. Vil du fortsætte ud på natten, kan du besøge en af de mange natklubber i centrum af byen. Her kan du danse natten lang til god musik. I højsæsonen er der også flere arrangementer og koncerter i byen. Er formålet med ferien til Mallorca at danse og have det sjovt, er området i Palmabugten stedet for dig. Der finder du en partyferie på Mallorca

>>Læs mere om din rejse til Spanien her

>>Læs mere om din ferie til Playa de Muro her

>>Læs mere om din rejse til Alcudia her 

Fly og hotel i Cala Millor

Det er enkelt at komme fra Danmark til Cala Millor. Der går direkte fly fra flere danske lufthavnen, og flyturen til Palma de Mallorca tager cirka 3 timer.  Fra lufthavnen er det forholdsvist nemt at tage bussen til Cala Millor, og busturen tager cirka 1 time og 30 minutter. Det er også muligt at tage taxa fra lufthavnen til Cala Millor, som tager cirka en time. Hvis du foretrækker at have mere fleksibilitet på ferien til Mallorca, kan du leje en bil. 

Der er mange hotellet og overnatningsmuligheder i Cala Millor. Her finder du alt fra all-inclusive resorts med masser af faciliteter og hyggelige boutiquehoteller, til store ferielejligheder. Du vælger selv, om du ønsker at bestille fly og hotel separat, eller bestille en pakkerejse med fly, hotel og eventuel lejebil inkluderet. Uanset hvad du drømmer om, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde de bedste muligheder for din ferie i Cala Millor på Mallorca!Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Cala Millor

Populære hoteller i Cala Millor

Spanien, Mallorca, Cala Millor
7,5
Godt
1398 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 70 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,3
Fabelagtigt
937 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 69 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,5
Fabelagtigt
1505 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 70 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Cala Millor?

7,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 18 anmeldelser