Rejser til Florida

Florida har en rigtig storbyatmosfære med moderne kultur og mange mennesker. I Florida er der også storslået natur og mange skønne strande, hvor af de fleste klargøres hver morgen inden dagens badegæster indfinder sig. Miami Beach har god stemning og her er et mylder af liv og så er der gode muligheder for shopping i byens gader. Fort Lauderdale kaldes ofte for USAs Venedig og Orlando er kendt for alle sine gigantiske forlystelsesparker. I september og oktober kan der forekomme storme i staten, så det er bedst at vælge et andet tidspunkt at rejse på.

Florida kaldes også “The Sunshine state” og her er et utal af muligheder.

I Florida møder man en blanding af forskellige typer mennesker, alt fra folk på rulleskøjter til skuespillere. Oplevelserne og stederne at besøge er mange og man kan sammensætte sin ferie med ægte storbyatmosfære, moderne kultur, storslåtet natur og besøg på herlige strande. Det er let at leje bil og køre rundt på egen hånd. Det er oplagt at opleve Florida i bil, da staten som hele USA er domineret store afstande som lettest opleves i bil.

I Miami eller Miami Beach er der en hyggelig stemning og stor livsglæde.
Fort Lauderdale kaldes ofte for Amerikas Venedig, og her er atmosfæren mere afslappet. Orlando er nok mest kendt for alle forlystelsesparkerne, hvor den ene er mere imponerende end den anden, og de er selvfølgelig et paradis for folk i alle aldre.

I september og oktober kan der forekomme storme, så rejs helst til Florida en anden tid på året.

 

Forlystelsesparker, strande og farverigt natteliv

Rejser du til Florida med børn, er det næsten ikke til at komme uden om Orlando. Her kan I glæde jer til at udforske nogle af vedens største og mest kendte tema- og forlystelsesparker som Disney World og Universal Studios, hvor børn og barnlige sjæle nemt får mange timer til at gå. Bagefter kan I fortsætte til en anden berømt attraktion bare en times kørsel mod øst, Kennedy Space Center, som er en lige så spændende oplevelse for hele familien. Man skal ikke være rumnørd for at blive fascineret af de flotte udstillinger om NASA's udforskning af rummet.

Trækker strandlivet i dig, er der ikke langt herfra ned til Fort Lauderdale, der takket være sine kanaler er blevet kendt som "Amerikas Venedig". Det er dog de skønne palmestrande, der er byens hovedattraktion. Længere sydpå venter Miami med ligeledes tillokkende strande, spændende shopping og smukke Art Deco-bygniinger, samt ikke mindst en lidt mere løssluppen, bohemeagtig stemning på de mange fortovsacfeerne og barer langs Ocean Drive i South Beach. Er det en caribisk, afslappet atmosfære, du søger, kan det anbefales at køre en tur helt ud til Key West ad den imponerende Overseas Highway.

Florida er i det hele taget det prefekte mål for en kør-selv-ferie. Lejer du en bil på din rejse til Florida, har du mange flere muligheder for at udforske kendte og mindre kendte seværdigheder. Faktisk er en bil ofte en nødvendighed, da den offentlige transport ikke når ud i alle kroge af den store stat. Vil du for eksempel udforske den verdensberømte Everglades nationalpark uden at skulle følge en guidet tur, er en bil et must.

Solskinsstaten

Florida lever i den grad op til sit kælenavn, Solskinsstaten, med lange, varme somre. Det er dog også midt på sommeren, at den såkaldte "hurricane season" som regel indfinder sig. Det mest populære tidspunkt at rejse til Florida er derfor typisk fra slutningen af november til midt i maj. Det kan måske være overraskende, at det anbefales at rejse til Florida i vinterhalvåret, men sagen er, at du selv om vinteren normalt kan nyde behagelige temperaturer på 23-29 grader og ikke mindst mindre nedbør end i de hede sommermåneder.

Rejser til USA

Læs mere om USA og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til USA her

Rejsemål i Florida

 • Fort Lauderdale
  15 hoteller
  I Fort Lauderdale kan du slappe af på en af Floridas bedste strande, tage på romantiske kanalrundfarter, shoppe billige mærkevarer og nyde et mangfoldigt restaurantliv. Samtidig har du på en rejse til Fort Lauderdale en perlerække af Floridas ... mest berømte seværdigheder inden for din rækkevidde. Læs mere
 • Orlando
  11 hoteller
  Orlando er verdenscentrum for forlystelses- og temaparker. Her kan du og familien nemt bruge hele ferien på sjov i Walt Disney World, Universal Orlando og mange andre temaparker. Orlando er samtidig et godt udgangspunkt for en oplevelsesrig ... rejse rundt i resten af Florida. Læs mere
 • Miami
  6 hoteller
  I Miami vender dig masser af spændende oplevelser, South Beach's pulserende natteliv, Art Deco distriktets pastelfarvede bygninger eller den cubanske atmosfære i Little Havanna. Desuden er der fantastiske strande og endeløse shoppingmuligheder.

Populære hoteller i Florida

USA, Florida, Surfside/Miami Beach
9,6
Fabelagtigt
227 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 24 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
USA, Florida, Miami Beach
7,2
Godt
742 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 16 km
 • Nærmeste strand: ca. 300 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
USA, Florida, Fort Lauderdale
8,8
Meget godt
2007 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 12 km
 • Nærmeste strand: ca. 70 m
 • Pool (evt. sæsonåben)