Rejser til Anissaras

Anissaras emmer af hygge og i den lille by er der i rigt mål af den skønne græske ø-atmosfære. Man rejser hertil for at slappe af og nyde det behageligt rolige tempo. I gåafstand fra Anissaras, ligger nabobyen Analipsi, hvor der ånder fred og idyl. Byerne er super gode valg hvis man tager på ferie sammen med familien eller som par. I begge byer er der små hyggelige restauranter, tavernaer, og dagligvarebutikker. I området ligger også en langstrakt strand med både sten og sand. Stranden er desuden perfekt til børn da den er lavvandet. Ønsker man et større udvalg af aktiviteter og butikker, kan man tage bussen til Hersonissos.

Anissaras er et lille feriested med typisk rolig græsk atmosfære.

Stedet ligger mere eller mindre midt imellem Heraklion og Hersonissos.

Man skal vælge at rejse hertil for at slappe af og for at nyde den rolige øatmosfære, hvor dagene glider roligt forbi. Her er mulighed for skønne spadsereture langs vandet og man kan også vælge at gå østover ind på øen. Her kan man gå op til den lille kirke i Sarandaris hvor man kan skue ud over hele området.

De fleste feriebolig i området ligger i gåafstand fra Anissaras. Hvert lille sted har sine egne små hyggelige taverner, restauranter og købmænd. Uanset hvilket man vælger byder stederne på rolige dage med afslappede feriedage for familier, såvel som folk der rejser på egen hånd.

Her finder man en langstrakt strand med grovkornet sand som er lavvandet, så her kan både store og små være med. Her er vandsportsaktiviteter og noget at lave for hele familien. Ønsker man et større udvalg, kan man tage bussen til Hersonissos.

Billig ferie i Anissaras med Solfaktor

Søger du det helt rigtige rejsemål til en afslappende ferie på Kreta? Så er Anissaras lige nord for Hersonissos det helt rigtige valg. Med en flot strand og spektakulære omgivelser er idylliske Anissaras det ideelle tilflugtssted fra hverdagens stress og jag, hvor du kan få ladet batterierne helt op. Der er ganske vist ikke tale om en rigtig by, men her er alligevel masser af ægte græsk ø-charme med små kirker og maleriske omkringliggende landsbyer, der er værd at udforske. Du har i det hele taget her den perfekte base for at udforske andre dele af Kreta, hvor blandt andet mere livlige byer som Malia er inden for din rækkevidde, hvis du vil have lidt afveksling fra rolige Anissaras.

Velkommen til Grækenland med Solfakto. Du kan bestille din rejse til Kreta som en samlet pakke inkl. fly, hotelophold og lejebil eller transfer, og vil du selv arrangere rejsen til Anissaras kan du naturligvis blot booke dit hotel igennem Solfaktor.

Hoteller i Anissaras

Populære hoteller i Anissaras

Grækenland, Kreta, Anissaras
  • Nærmeste lufthavn: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Anissaras
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Anissaras
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

En ferie i Anissaras er perfekt for dig, som foretrækker rolige destinationer. Samtidig vil du stadig være inden for kort rækkevidde af tavernaer og natteliv, hvis du er i humør til det. Det er et ideelt ferieområde for familier med større børn og dig, der ønsker at bo på større hoteller.

Vandretursentusiaster holder også meget af Anissaras, da ferieområdet strækker sig ud over et stort og til tider ret kuperet terræn, der er perfekt at udforske på vandreture. Du kan desuden let komme ind til livlige Hersonissos herfra, da det kun er 20 minutters gang eller fem minutters kørsel væk. 

Den stenede klipperige strand er tæt besat med 4 og 5-stjernede hoteller og masser af hyggelige tavernaer og den nærliggende ferieby Analipsi ligger nede lige langs stranden med en overflod af butikker.

Seværdigheder

Du kan tage en afslappet spadseretur til Sarandaris-området og den lille kirke på spidsen af halvøen og nyde imponerende udsigter. Det kan også anbefales at besøge de tilstødende landsbyer (som f.eks. Gouves) for at mærke stemningen på deres pittoreske torve og det fine udvalg af græske tavernaer. 

Du finder ikke noget nævneværdigt natteliv i Anissaras, men til gengæld kan du finde adskillige klubber, restauranter og barer i Hersonissos. Desuden er nærliggende Malia er kendt for sit spændende natteliv - så glem ikke dine dansesko!

Strande

Selvom kysten ved Anissaras er præget af klipper, kan du finde nogle gode menneskeskabte strande. Disse udgør små sandede oaser blandt de stejle klipper, hvor du kan nyde lange afslappende eftermiddage i sandet eller sætte dig med en forfriskende drink på en strandbar og nyde udsigten. Hvis du hellere vil kaste dig ud i  bølgerne, er der mange vandsportsaktiviteter. Du kan prøve kræfter med dykning eller nøjes med at stikke hovedet under vandet på en snorklingstur for at få et glimt af det rige marine liv, der findes her. Oppe på land venter mange flotte vandreture, og hvis du har appetiti på mere strandliv, kan du besøge strandene i nærliggende Gouves mod øst og Hersonissos mod syd, begge omkring 10 minutters kørsel væk.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her