Rejser til Plakias

Plakias er et udmærket valg, hvis man foretrækker en rolig og afslappende ferie. Omkring 1960 var der kun en mole her og et par omkringliggende huse, men i dag Plakias udviklet sig til en hyggelig lille ferieby. Her finder er langstrakt sandstrand, der grundet sine sikre badeforhold, er meget velegnet til familier med børn. I Plakias finder man også Europas sydligste vandrehjem i en olivenlund på bagsiden af ??byen som har et godt udvalg afcaféer og tavernaer. I september holdes der hvert år en festival for international turisme i byen. Fra Plakias han man tage på vandreture og se på nogle af øens fineste slugter, eller deltage i organiserede cykelture i området. Det kan også anbefales at leje en bil, da der ligger utallige små pittoreske landsbyer med hver sin spændende historie nord for Plakias.

Plakias er en lille ferieby syd for Rethymnon.

Omkring 1960 var der kun en mole og et par huse her, men i de seneste årtier har Plakias udviklet sig til en hyggelig lille ferieby.

Her finder du en langstrakt sandstrand med sikre badeforhold, der er meget velegnet til familier med børn. På stranden ved Plakias kan alle deltage i forskellige former for vandsportsaktiviteter som bliver organiseret her.

Byen har ikke megen gennemkørsel, da der kun er to hovedveje, som går over bjergene og ned til byen. Plakias er derfor en roligere ferieby end de fleste andre destinationer på øen. Europas sydligste vandrehjem ligger i en olivenlund på bagsiden af ??byen og den lille by har mange tavernaer og caféer.

Hvert år i september holdes der i byen festival for international turisme. Her serveres gratis mad på byens torv og der er underholdning med traditionel musik og dans.

Er du til en aktiv ferie er der her flere tilbud at vælge imellem. Du kan tage på vandreture og se på nogle af øens fineste slugter, eller deltage i organiserede cykelture i området. Hvis du lejer en bil, så ligger der utallige små maleriske landsbyer med en rig historie nord for Plakias. Når du bevæger dig omkring i området må du endelig give dig tid til at indsnuse duftene af anis, oregano, rosmarin og andre krydderplanter.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Plakias

Populære hoteller i Plakias

Grækenland, Kreta, Plakias
  • Nærmeste lufthavn: 100 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool
Grækenland, Kreta, Plakias
  • Nærmeste lufthavn: 95 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Kreta, Plakias
  • Nærmeste lufthavn: 98 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Internetadgang/Wi-Fi