Rejser til Kalithea

Bestiller du en rejse til Kalithea, kan du se frem til en afslappende badeferie på østkysten af Rhodos. Kalithea er græsk for "Den bedste udsigt" og omgivelserne her mellem Rhodos by og den livlige ferieby Faliraki er da også smukke med bjerge, kalkstensklipper og hyggelige bugter. Selvom Kalithea ikke udgør en egentlig by, er her alligevel et lille udvalg af restauranter og butikker. Har du brug for et større udvalg af spisesteder eller indkøbsmuligheder, tager det kun et kvarters tid at køre ind til Rhodos by med bus eller taxi.

Badeferie for hele familien

Den fredelige atmosfære og ikke mindst de fantastiske strande gør Kalithea til et oplagt mål for en afstressende familieferie, hvor I nyder det afslappende strandliv til fulde. Her kan du leje en liggestol for at nyde middelhavssolens varm eller tage en forfriskende dukkert i det krystalklare vand.

Havet på østkysten er kendt for at være mere roligt end på vestkysten, så også børnene kan nyde godt af det lune vand. Der tilbydes mange typer af vandsportsaktiviteter ved Kalithea. Takket være den gode sigtbarhed er det for eksempel populært at snorkle. I de små bugter med klipper og huler bliver vandet hurtigere dybt end ved stranden, men til gengæld er der her uendelige muligheder for at udforske livet under overfladen med snorkel. For de mere eventyrlystne er der også mulighed for at tage på dykkerture.

De smukke strande og badevige tiltrækker både lokale og besøgende til Kalithea, men nattelivet er til gengæld til at overse. I Kalithea består det således kun af restauranterne og nogle få barer. Ønsker du en aften, at der skal ske lidt mere, finder du både i Rhodos by og især i Faliraki et pulserende natteliv.

Udflugtsmål

Selvom det er fristende, behøver du ikke bruge hele ferien i Kalithea ved vandet. Den lille landsby Koskinou oppe i de bagvedliggende bjerge er for eksempel et oplagt mål for en vandretur.

Du kan dog også også nemt tage på længere udflugter fra Kalithea. Det tager for eksempel ikke mere end en times tid at køre sydpå langs kysten til øens nok mest kendte by, Lindos. Byen, der er kednt som "Den hvide by" på grund af sine mange hvidkalkede huse, har fine strande. Hovedattraktionen her er dog byens Akropolis, der Ligesom det  i Athen ligger højt hævet over den øvrige by. Det er fascinerende at gå rundt mellem de høje tempelsøjler og andre bygningsværker her.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kalithea

Populære hoteller i Kalithea

Grækenland, Rhodos, Kalithea
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Rhodos, Kalithea
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Rhodos, Kalithea
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)