Rejser til Skopelos

Skopelos er en smuk ø med autentisk græsk charme. Skopelos er utrolig frodig og omtales ofte som den grønne ø. Her finder du olivenlunde, pinjeskove, frugtplantager og grøn landbrugsjord. Dele af Skopelos' 67 km lange kystlinje er utilgængelig på grund af stejle klipper, men i øens sydlige ende kan man finde smukke sandstrande som er ideelle til en badeferie. Skopelos er kendt fra filmen "Mamma Mia", som blev indspillet her, men har også en masse historiske seværdigheder at byde på.

Skopelos er en smuk og frodig ø med ægte græsk atmosfære.

Skopelos omtales ofte som den grønne ø. Her finder du pinjeskove, olivenlunde, frugtplantager og grøn landbrugsjord.

Skopelos har en kystlinje på 67 km i alt. Noget er utilgængelig på grund af stejle klipper, men mod syd kan du finde smukke sandstrande som er ideelle til en badeferie. Udover at være en historisk ø kendes Skopelos også fra filmen “Mamma Mia”, som blev indspillet her.

Øen har ikke den nær så mange turister som mange af de andre græske øer, så dette er et paradis er lige noget for familier og dem, der søger en rolig ferie.

Det er nemt at komme rundt med bil eller offentlig transport, og der er mange interessante og hyggelige byer på øen som man kan udforske.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Skopelos