Rejser til Tsilivi

Tsilivi ligger på den nordøstlige kyst af den idylliske ø Zakynthos. På en rejse tilTsilivi får du alt, hvad du kan ønske dig på en ferie i Grækenland. Byen er måske nok ikke så stort i omfang, men den er stort i den forstand, at her er ALT hvad en god ferie skal byde på.

I Tsilivi kan du således både nyde det afslappende eller aktive strandliv. Byen har også gode muligheder for shopping og her er et utal af restauranter, tavernaer og musikbarer. Nattelivet er dog lidt mere afdæmpet her sammenlignet med for eksempel Laganas, der ligger omkring 12 km mod syd.

Børnevenlig strand

Tsilivi ligger omkranset af olivenlunde og har en flere kilometer lang børnevenlig sandstrand. Tsilivi er et yndet rejsemål, som passer til alle aldersgrupper. Byens lavvandede sandstrand er 4 kilometer lang og børnevenlig. Kommer du til stranden for mere end blot at dase og slikke sol kan du på en billig rejse til Tsilivi blandt andet prøve en tur på vandscooter eller vindsurfing.

Tsilivi ligger i et smukt område med citrusplantager, vinmarker og olivenlunde. De betagende omgivelser indbyder til spadsereture. Får du lyst til mere underholdning kan du let hoppe på bussen til Zakynthos by, hvor du kan gå på marked eller bare vandre omkring og opleve livet i den charmerende by. Et jordskælv i 1953 gik hårdt ud over byen, men dens oprindelige atmosfære er så godt om intakt.

Udflugter

Hvis du ønsker, kan hele ferien sagtens gå med blot at nyde stranden ved Tsilivi og udforskning af de nærmeste omgivelser. Der er dog også rig mulighed for at tage på lidt længere udflugter. Det er for eksempel på Zakynthos, at du finder en af Grækenlands mest fotograferede strande, Navagio-stranden med det berømte skibsvrag. Det eller De Blå Grotter er oplagte mål for en bådudflugt.

Udover de smukke strande, er der også talrige stemningsfulde landsbyer og naturskønne områder på øen, som du kan opleve ved at leje en cykel. Særligt den nordlige del af øen er dog ret bakket. Derfor kan det være en fordel at bestille billeje sammen med rejsen til Tsilivi.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Tsilivi

Populære hoteller i Tsilivi

Grækenland, Zakynthos, Tsilivi
9,5
Fabelagtigt
429 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Afstand til centrum: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Zakynthos, Tsilivi
9,3
Fabelagtigt
111 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Zakynthos, Tsilivi
8,9
Meget godt
75 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Pool (evt. sæsonåben)