Rejser til Laganas

Laganas ligger ved bugten af samme navn på Zakynthos, den sydligste af de Ioniske øer. Laganas er den største ferieby på den smukke ø. Det er især ungdommen, som rejser hertil. Byen er af samme grund kendt for at have et pulserende natteliv, hvor der er gang i festen hele højsæsonen igennem. Om dagen er der også masser af liv på byens flotte og lange sandstrand. Vandet er behageligt lavvandet og indbyder til masser af badeture. Langs med stranden ligger talrige barer og restauranter, som også har åbent til ud på natten.

Selvom tempoet til tider er højt her, er Laganas samtidig kendt for sin imødekommende atmosfære. Det oplever du ikke blot på de mange barer og diskoteker, men også på de gode tavernaer, der byder på smagfulde mad fra både det traditionelle græske køkken og mere internationale favoritter. Søger du lidt mod udkanten af byen, kan du desuden godt finde hyggelige og lidt mere fredelige steder at nyde aftenen.

Vælger du en af de billigere rejser til Laganas først på sommeren eller sensommeren, hvor det også er lunt nok til at nyde strandlivet, vil du opleve en mere stille ferieby. Det kan være ideelt, hvis du ikke rejser for at feste, men for at nyde afslappende, græsk ø-idyl.

Laganas er et godt udgangspunkt, hvis du drømmer om at opleve øens smukke natur. I området kan du være heldig at opleve den truede havskildpadde, der kommer til øens strande for at lægge sine æg. Af samme grund er der begrænsninger på vandsport i bugten. Har du lyst til en mere aktiv dag ved stranden, er det dog nemt at hoppe på en bus til for eksempel Vassilikos, hvor der er strande uden sådanne begrænsninger.

Udflugter

Skulle du få lyst til at udforske nærområdet er naturen her meget smuk og indbyder til vandreture. I højsæsonen er der desuden talrige lokale firmaer, som tilbyder guidede ture rundt til øens seværdigheder. Nogle af de mest berømte steder kan kun nås med båd, som for eksempel de blå grotter og Navagio Beach, også kendt som Shipwreck Beach på grund af det skibsvrag, der ligger her. Selve stranden, hvor vraget ligger halvt begravet, er ganske vist lukket for adgang. Men det kan ses fra vandet eller oppe fra klippekanten.

Vil du udforske øen på egen hånd, kan du leje en bil. Selv hvis det kun er for at par dage af ferien, bør du booke den hjemmefra samtidigt med rejsen til Laganas. Så kan du for eksempel besøge små, uspolerede landsbyer og afsidesliggende strande.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Laganas

Populære hoteller i Laganas

Grækenland, Zakynthos, Laganas
6,6
Rimeligt
26 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 4 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Zakynthos, Laganas
9,2
Fabelagtigt
260 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Grækenland, Zakynthos, Laganas
7,7
Godt
57 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 4 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)