Rejser til Rapallo

Rapallo i Ligurien er en ældre by med et fint historisk centrum. Byen ligger ikke langt fra mondæne Portofino og er ganske tæt på Genova.

Når du rejser til Rapallo finder du hyggelige caféer, restauranter og butikker. Strandpromenaden med de mange palmer er flot og herfra har man et smukt udsyn ud over havet og for enden af stranden ligger en lille borg fra 1500-tallet, hvor der blandt andet afholdes kunstudstillinger.

Ikon med positive kræfter?

En svævebane går fra centrum op til kirkegården "Santuario di Montellegro" som er fra 1500-tallet, hvor der også er en tilhørende kirke, der blandt andet rummer et bysantinsk ikon som man påstår har positive kræfter.

Prisniveauet?

Bag havnepromenaden ligger gågaden med de mange forskelllige butikker med kendte mærkevarer og langs vandet finder man et bredt udvalg af barer og restauranter. Prisniveauet ligger i den lidt dyre ende. Byen ligger ved siden af det mondæne Portofino og Santa Margherita og lidt længere hen ad kysten ligger Liguriens hovedby Genova.

Skal du vælge hotel eller Feriebolig i Rapallo

Beliggenheden ved Den Italienske Riviera, Riviera di Levante, og Monte Portofino Naturpark gør Rapallo til et attraktivt rejsemål. Her findes derfor et bredt udvalg af ferieboliger. Dem kan du se ved at bruge hotel søgemaskinen øverst her på siden. Du skal blot angive de ønskede datoer for at se ledige hoteller, ferielejlilgheder, villaer osv. 

Boligbeskrivelserne har vi skrevet således, at du får svar på de mest almindelige spørgsmål omkring faciliteter, beliggenhed osv. og du kan naturligvis også se foto og læse hotelanmeldelser. Har du særlige ønsker til din feriebolig i Rapallo eller brug for hjælp til at sammensætte den perfekte ferie i Italien, er du velkommen til at kontakte os.

Lufthavne og transport

Nærmeste lufthavn ligger ved Genova. Denne betjenes blandt andet af lavprisflyselskabet Ryanair og Alitalia, Italiens største flyselskab. Der er dog i skrivende stund ikke direkte forbindelser til Genova Lufthavn fra Danmark. Det er der til gengæld normalt til Pisa Lufthavn i sommersæsonen, som også ligger inden for rækkevidde af Rapallo.

I Rapallo ligger togstationen få minutters gang fra den gamle bydel. Herfra er der gode forbindelser langs kysten mod Genova og Pisa. I sommermånederne sejler der desuden både til nabokystbyerne. Er du i bil betyder den nærliggende A12 Autostrada Azzurra, at det også er nemt at komme til og fra byen.

Pakkerejser til Rapallo på Den Italienske Riviera

Når du skal rejse til Ligurien kan du nemt bestille både ophold og fly som en samlet pakke hos Solfaktor. Har du brug for en lejebil, kan du også finde og bestille billig billeje gennem vores søgemaskine. Udover at det er nemmere og ligeså billigt som at sammensætte en rejse til Rapallo selv, får du ekstra tryghed ved at samle dine bestillinger i én samlet pakkerejse. Din rejse vil nemlig være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Det betyder ferie med ro i sindet. 

Find billige rejser til Den Italienske Riviera med ophold og fly

Udflugter

Rapallo ligger især godt, hvis du vil opleve byerne og naturen langs Liguriens kyst. Hop på toget eller en båd (om sommeren) og besøg charmerende byer som Camogli, Santa Margherita Ligure eller Portofino. Fra havsiden er det også en oplevelse at besøge San Fruttuoso klosteret. Derudover er det oplagt at snøre vandreskoene og udforske Monte Portofino Naturparkens talrige stier. 

Til dagsudflugter kan Genova, som også nemt nås med tog, anbefales. Her er især den gamle bydel værd at besøge med mange spændende butikker og charmerende restauranter.  I modsat retning ad kysten ligger desuden det berømte Cinque Terre, som hører til blandt områdets mest berømte seværdigheder.

Vil du have mest muligt ud af din ferie i Ligurien, kan en guidet udflugt være en god ide. Her følges du med en certificeret, lokalkendt guide, der kan vise dig de små perler, som man ellers ofte overser på egen hånd. Vores samarbejdspartnere tilbyder et bredt udvalg af spændende guidede ture og rundvisninger i Ligurien, som du kan booke allerede hjemmefra.

Lokale links

Du kan finde mere information om seværdigheder i byen på den officielle turisthjemmeside.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Rapallo