Rejser til Pisa

Pisa er meget mere end Det Skæve Tårn. Faktisk er dette bare én af utallige historiske seværdigheder i byen, som trods sin popularitet har formået at bevare meget af sin autentiske charme. Samtidig sørger de mange studerende for et rigt aften- og natteliv, som får byen til at summe året rundt. Book din ferie i Pisa med Solfaktor i dag!

I Pisa er der meget andet at opleve end "Det skæve tårn". Her kan man se og opleve dele af Italiens storslåede historie, shoppe i ultramoderne modebutikker og nyde udsøgt mad og vin. Pisa ligger ved floden Arno og byens promenade langs flodbredden er absolut værd at opleve.

Pisa er meget mere end “Det skæve tårn”

Her kan du få frisket historiekundskaberne op, shoppe i ultramoderne modetøj eller nyde god mad og vin på uovertrufne restauranter.

Her bør man bruge mere lidt mere end en enkelt dag. Pisa er både navnet på provinsen i Toscana og byen som ligger ved floden Arno. Provinsen er kendt for sit frugtbare landbrug og naturskønne områder.

Byen Pisa anses for at være en middelstor by i Italien og har næste 100.000 indbyggere. Floden Arno deler byen i to og mod syd ligger byens store handelsgade Corso Italia. Krydser man floden via broen Ponte di Mezzo og går mod nordøst vil man finde alle de historiske pladser og bygninger liggende her på rad og række. Området er skønt bundet sammen af hyggelige torv og spændende markedspladser. Flodpromenaden langs Arno er også værd at spadsere langs. I vest ligger søfartsmuseet og mod øst finder du kunstgalleriet Museo Nazionale di San Matteo.

En billig ferie i Pisa med Solfaktor

Det er en sejlivet fordom, at den eneste årsag til at man skal rejse til Pisa er muligheden for at se et tidligt eksempel på byggesjusk. Men Pisa har faktisk mere Middelalder end Rom, flere romerske levn end Firenze og mere autentisk charme end ni ud af ti italienske byer.  Nu kan du tage med Solfaktor direkte fra Danmark til dejlige Pisa i Toscana. Book din pakkerejse her på siden, inklusive flybillet og din favorit-feriebolig - nemmere bliver det ikke, og samtidig er din ferie dækket af Rejsegarantifonden.

Hold ferie i Pisa - En overset perle

Eller måske snarere en usleben diamant. Byen har en fascinerende historie, som har efterladt sig mange spor helt fra Romertiden til vore dage, men i modsætning til så mange andre italienske kulturbyer er Pisa ikke blevet "renset af og pudset op" for turisternes skyld: Størstedelen af byens store historiske centrum er derfor stadig autentisk og uspoleret, og de mange studerende ved Pisas store universitet sørger for, at aften- og nattelivet ikke bliver kedeligt. Vil du have en smagsprøve? Gå til Piazza delle Vettovaglie og se alle boderne med frugt og grøntsager, de mange spise- og udskænkningssteder og sug atmosfæren ind. Roms Campo de' Fiori blegner i sammenligning, når det gælder autenticiteten!

Pisa ligger enestående godt for ... rigtig meget. Pisa lufthavn - officielt Galileo Galilei International Airport - er faktisk Italiens tredjestørste (kun overgået af Rom og Milano), og som noget helt usædvanligt ligger den så tæt på centrum, at man kan spadsere til og fra den på et kvarters tid fra hovedbanegården. Den gratis motorvej vestpå til Firenze, passerer lige forbi lufthavnen, hvorfra du også kan tage både tog og bus. Det tager heller ikke lang tid at komme videre fra Pisa til Livorno eller Piombino, hvor du kan tage båden til Elba, Sardinien eller Korsika, og der er kun få kilometer til de brede sandstrande, som strækker sig langt både syd og nord for byen.

Hvis du vil køre til Pisa i egen bil, er det oplagt at undersøge det toscanske landskab og de mange kilometer af oplevelser, som ligger foran dig, i en hastighed, du selv styrer. Der er naturligvis også rig lejlighed til at leje en bil, enten i lufthavnen eller i Pisa by, hvis du vil have nogle dage til fods i byen, og derefter udforske oplandet. Flere flyselskaber flyver direkte til Pisa fra Danmark, primært i sæsonen fra påske og frem til efterårsferien.

La Luminaria di San Ranieri - Byfesten i Pisa

Skulle man anbefale ét bestemt tidspunkt at besøge byen, skulle det være i forbindelse med festen for byens skytshelgen, San Ranieri, i midten af juni, når de nordlige kvarterer slås mod de sydlige om erobring af Ponte di Mezzo, byens vigtigste bro over floden Arno. Hele Pisa deltager i denne fest, som er præget af en middelalderlig atmosfære. Desuden sørger alle kvarterer for, at deres repræsentanter deltager i legen iklædt traditionelle kostumer. Om aftenen den 16. juni er hele byen oplyst af stearinlys på en helt ubeskrivelig måde, det skal bare opleves.

En ferie i Pisa er så meget mere end Det Skæve Tårn! Billige rejser til Pisa med fly, hotel eller ferielejlighed samlet i en pakke.

Det er en sejlivet fordom, at den eneste årsag til at rejse til Pisa er muligheden for at se et tidligt eksempel på byggesjusk. Men Pisa har faktisk mere Middelalder end Rom, flere romerske levn end Firenze og mere autentisk charme end ni ud af ti italienske byer.  Nu kan du rejse med Solfaktor direkte fra Danmark til dejlige Pisa i Toscana. Book din pakkerejse her på siden, inklusive flybillet og din favorit-feriebolig - nemmere bliver det ikke, og samtidig er din rejse dækket af Rejsegarantifonden.

Pisa er en overset perle - eller måske snarere en usleben diamant. Byen har en fascinerende historie, som har efterladt sig mange spor helt fra Romertiden til vore dage, men i modsætning til så mange andre italienske kulturbyer er Pisa ikke blevet "renset af og pudset op" for turisternes skyld: Størstedelen af byens store historiske centrum er derfor stadig autentisk og uspoleret, og de mange studerende ved Pisas store universitet sørger for, at aften- og nattelivet ikke bliver kedeligt. Vil du have en smagsprøve? Gå til Piazza delle Vettovaglie og se alle boderne med frugt og grøntsager, de mange spise- og udskænkningssteder og sug atmosfæren ind. Roms Campo de' Fiori blegner i sammenligning, når det gælder autenticiteten!

Hoteller i Pisa

Populære hoteller i Pisa

Italien, Toscana, Pisa
  • Nærmeste lufthavn: 4 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Italien, Toscana, Pisa
  • Nærmeste lufthavn: 3 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Italien, Toscana, Pisa
  • Nærmeste lufthavn: 6 km
  • Nærmeste strand: ca. 18 km
  • Internetadgang/Wi-Fi


Sådan booker du din ferie i Pisa

Hos Solfaktor er vi eksperter i rejser til Italien, og vi har været danskernes foretrukne partner siden 1999 med det bedste udvalg af hoteller, ferieboliger og lejligheder i dette overdådige ferieland.  Vælg selv om du blot vil booke indkvarteringen, eller om du vil booke en pakkerejse med fly inkluderet, fra København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Hamburg.

Hos Solfaktor tilbyder vi ikke blot gode hoteller i Pisa centrum, men også i den nærliggende Marina di Pisa og ikke mindst i hyggelige Lucca. Brug søgefunktionen øverst på siden til at finde den perfekte feriebolig i Pisa til dig og dine medrejsende. Eller ring til os og få en snak om de lokale forhold, og gode tips til den helt rigtige indkvartering.

Pisa er en utroligt populær destination for danskere, der gerne vil opleve Italien generelt, og Toscana i særdeleshed. Skal du holde ferie i Ligurien og f.eks besøge Cinque Terre kan du også med fordel benytte Pisa Lufthavn til din ferie. Pisa lufthavn har direkte forbindelse til Danmark i hele sommersæsonen fra april til oktober, og lufthavnen ligger direkte ved motorvejen så der er nem adgang til at køre direkte til ferieboligen, selvom den ikke ligger direkte i Pisa-området. I skrivende stund flyver både Norwegian og Ryanair direkte til Pisa lufthavn.

Mere information til din ferie i Pisa

Pisa ligger i den nordvestlige del af Toscana, overskrævende Arno-floden lige inden denne løber ud i Det Tyrrhenske Hav. Byen er den sjettestørste by i Toscana med omkring 91.000 indbyggere og omkring 200.000 indbyggere i det bymæssige opland.

Pisa er blevet synonym med det skæve klokketårn (kampanilen) - populært kaldet “Det skæve tårn i Pisa” - der tilhører byens katedral på Piazza dei Miracoli. Men byen har meget mere at byde på end det skæve klokketårn. Således er klokketårnet kun én ud af fire betydningsfulde historiske bygninger på Piazza dei Miracoli, der i 1987 blev erklæret verdensarv af Unesco. Ud over klokketårnet rummer pladsen også domkirken, dåbskapellet og kirkegården Camposanto, der sammen med kampanilen udgør Pisas kulturelle og religiøse centrum.

Pisa er også en befriende uspoleret by på trods de mange turister, der valfarter til stedet for at opleve det skæve klokketårn. Størstedelen af byens store historiske centrum er således stadig meget velbevaret - og Pisa rummer faktisk flere spor fra middelalderen end Rom og flere romerske levn end Firenze.

Desuden er Pisa byen, hvor du kan opleve én af de smukkeste og mest stemningsfulde sommerfester i Italien; den årlige fest for byens skytshelgen, San Ranieri, i midten af juni (d. 16 og 17 juni). Her iklæder repræsentanter for byens borgere sig traditionelle klæder, mens byens nordlige kvarterer symbolsk slås mod de sydlige om erobringen af broen Ponte di Mezzo. Men festens største og mest spektakulære begivenhed falder på den første aften, d. 16 juni ved solnedgang, når byen oplyses af stearinlys og skaber en unik og magisk atmosfære, som du ikke kommer til at opleve andre steder i Italien.

Flyv fra Aalborg, Billund, Hamborg eller København med rejsegaranti

Du kan flyve til Pisa fra både Københavns Lufthavn i Kastrup, Hamborg Fuhlsbüttel, Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn - sidstnævnte dog med mellemlanding. Når du booker din ferie i Pisa hos Solfaktor vælger du selv rejselængden, og kan selv tilpasse, om du vil have en hel uge, halvanden uge, 8 dage, eller måske blot en forlænget weekend i Pisa.

Som medlem af Rejsegarantifonden giver vi dig den fulde sikkerhed for din ferie i Pisa. Vi lever op til en række finansielle krav, og fonden sikrer dig helt gratis. Vores pakkerejser er sammensat af rutefly fra kendte flyselskaber, billeje hos , godkendte udlejere, og ferielejligheder, hoteller og villaer.

Hos Solfaktor samler vi standard-produkter fra førende udbydere og sammenligner prisen for dig. På den måde får du det bedste af begge verdener: Den billige pris fra nettet og sikkerheden ved at handle med et dansk rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden og som følger pakkerejseloven. Du får altså den bedste og billigste pris online på både flybilletten til Pisa, billejen i Pisa Lufthavn og ferieboligen i Toscana.

God fornøjelse og god rejse!

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her