Rejser til Rabac

Bådhavnen i Rabac er byens centrum og i havnen ligger mange skønne små gader med butikker og hyggelige caféer. Ved havet ligger de fleste af byens restauranter. Rabac ligger på Istrien-halvøen og den tidligere fiskerlandsby har i dag turisme som sin største indtægtskilde. Her er stemningen fortsat behagelig og trods sine mange gæster har stedet bevaret sit traditionelle særpræg.

Inderst i en malerisk bugt, ved foden af en frodig dal ligger feriebyen Rabac

Landsbyen ligger på østkysten af Istrien-halvøen kun 45 minutters kørsel fra halvøens største by, Pula. Dette var tidligere en lille fiskerlandsby, men i dag er det turismen, som er levevej for de fleste indbyggere, uden at det har ødelagt roen eller det traditionelle særpræg. Bådhavnen er byens centrum og rundt omkring i havnen ligger der hyggelige små gader med butikker og hyggelige caféer. Langs havet finder du de fleste af byens restauranter.

Rabac har en 8 kilometer lang strandpromenade, som går fra bystranden til andre små fine strande uden for centrum. Strandene i Rabac-området har EU’s blå flag og vandet her er krystalklart og rent. Vil du udforske mere af strandlinjen, kan du følge vandreruterne eller tage med en af de lokal små både, som kan tage dig med til uforglemmelige smukke bugter. Dykkercenteret i Rabac tilbyder kurser og kan tage dig med på nogle fantastiske ture.

Cykelture, vandreture og tennis er andre aktiviteter man kan foretage sig her. Desuden går der dagsture med båd til Venedig i Italien.

Rabac er ikke som sådan en historisk by, men herfra kører en bus de ti minutter til Labin. Den gamle by Labin ligger på en højderyg bag Rabac og har et fantastisk skue over nærliggende områder og Adriaterhavet. Her finder du blandt andet et stort udvalg af atelieer og gallerier.

Rejser til Kroatien

Læs mere om Kroatien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Kroatien her

Hoteller i Rabac

Populære hoteller i Rabac

Kroatien, Istrien, Rabac
9,3
Fabelagtigt
3846 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 44 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Kroatien, Istrien, Rabac
8,6
Meget godt
5994 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 43 km
  • Nærmeste strand: ca. 70 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Kroatien, Istrien, Rabac
8,5
Meget godt
1006 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)