Rejser til La Palma

La Palma er den nordvestligste af De Kanariske Øer. Den har under 100.000 fastboere på øen, som bor i en række hyggelige byer rundt langs kysten. Hovedattraktionen er dog de spektakulære vulkanske landskaber med bjergtoppe, der når helt op til skyerne. Øen, der er kendt som La isla bonita (den smukke ø), er samtidig den frodigste i øgruppen, med tætte laurisilva- og fyrreskove i dalene, der indbyder til smukke vandreture.

For naturelskeren er en tur til den nordlige del af La Palma næsten et must. Her ligger det 9 kilometer brede og 1,5 kilometer dybe vulkankrater Caldera de Taburiente. Kun ved at vandre ind gennem den dybe kløft Barranco de las Angustias (Angstens kløft) kan man nå det indre område af calderaen, som siden 1954 har været udpeget til nationalpark. Calderaen er dog bare ét af de smukke vandreområder, du kan udforske på en rejse til La Palma.

I hovedstaden Santa Cruz de La Palma kan du også gå på opdagelse, men her i de brostensbelagte gader. Her finder du spændende forretninger, små hyggelige pladser med fortovscafeer og et lille marked med øens specialiteter.

Stjernekig på uforstyrret nattehimmel

På nordsiden af  Caldera de Taburiente ligger øens højeste bjerg, Roque de los Muchachos (2.426 m). Nær toppen ligger et observatorium. La Palma, som er certificeret af UNESCO som "Stjernelys-reservat", er da også kendt som et af de bedste steder i verden til at observere en uforstyrret nattehimmel.

Her er ingen forurenende industri, som kan ødelægge den klare luft. Desuden har man på La Palma vedtaget en lov, den såkaldte "Ley del Cielo" (Himmelloven), der indeholder strenge restriktioner for brugen af lyskilder om aftenen og om natten. De enestående forhold betyder, at astronomisk interesserede turister rejser til La Palma fra hele verden for at opleve den spektakulære stjernehimmel og kigge på fjerne planeter i teleskoper.

Vil du have mest muligt ud af dit stjernekiggeri, kan det anbefales at tage med på en guidet tur. Chancen for at udforske Mælkevejen og stjernebilleder, som du nok aldrig før har set så tydeligt, er dog ikke den eneste grund til at rejse til La Palma.

Badeferie på La Palma

Det milde subtropiske klima og det frodige, bjergrige vulkanlandskab på La Palma indbyder til en aktiv ferie med vandreture og sightseeing. Øen er dog også kendt for sine mørke sandstrande, der med rette regnes blandt de bedste på De Kanariske Øer. Især strandene på den sydlige del af øen er gode til badning.

Du kan fint rejse til La Palma for bare at slappe af på de smukke sorte sandstrande og nyde udsigten over det azurblå hav. Der er dog også mange, som rejser hertil for at dyrke forskellige former for vandsport åp og i det klare hav. Her kan du både surfe eller dykke ned til den vulkanske havbund. 

Se det aktuelle udvalg af rejser til La Palma i søgemaskinen her på siden. Når du bestiller en pakkerejse hos Solfaktor, er du selvfølgelig dækket af såvel pakkerejseloven samt rejsegarantien.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller på La Palma

Populære hoteller på La Palma

Spanien, De Kanariske Øer, La Palma, Los Llanos de Aridane
8,1
Meget godt
291 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 4 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, De Kanariske Øer, La Palma, Breña Baja
8,3
Meget godt
925 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 2 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, La Palma, Los Cancajos
7,9
Godt
1079 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 3 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)