Rejser til Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh ligger på Hurghadakysten ved Det Røde Hav. Det er en forholdsvis nyetableret ferieby, hvor man fra starten har taget højde for alle detaljer. Byggestilen er inspireret af både Egyptens oldtid og en middelalderlig arkitektur, så man nogle steder næsten kan føle sig hensat til et eventyr fra 'Tusinde og én nat'.

Sahl Hasheesh ligger blot 20 kilometer syd for Hurghada, der i mange år har været et af landets mest populære rejsemål og er betydeligt større. I Sahl Hasheesh forsøger man at skille sig ud som med en mere eksklusiv atmosfære. Standarden på hoteller og faciliteter er da også generelt høj her.

Lang strand og promenade

Rødehavskysten er verdensberømt for sine lækre strande med krystalklart vand og farverige koralrev, der vrimler med eksotiske fisk. Sahl Hasheesh er ingen undtagelse. Mange hoteller og resorts har swimmingpools , men også private sandstrande. De vil med deres fine sand og krystalklare vand være uimodståelige for de fleste. Strandene er lavvandede, hvilket er ideelt, hvis du har børn med på rejsen til Sahl Hasheesh.

Det solsikre klima og strandene er i sig selv grund nok til straks at booke en rejse hertil. Det Røde Hav er dog også kendt for at rumme en unik undersøiske verden med farverige koralrev, som du kan udforske på dykkerture eller blot med snorkel. Der er desuden mange andre former for vandsport at kaste sig over - både for børn og voksne. Bestiller du en af de billige rejser her på Solfaktor til denne afslappede ferieby, er der altså potentiale for at få en en uforglemmelig badeferie i Egypten.

Restauranter og butikker

Langs havet har man anlagt en flot promenade, som er perfekt til en frisk løbetur om morgenen eller en afslappet slentretur om aftenen. Når solen går ned summer det af liv på den lange promenade og træmolen, som strækker sig i en bue ud i havet nær "Old Town", der er bygget som en traditionel egyptisk medina. Her er der ofte levende musik eller anden form for underholdning.

Aftenerne kan du på en billig rejse til Sahl Hasheesh  bruge på at udforske områdets butikker, restauranter og caféer. Selv hvis du har bestilt hotel med All Inclusive, kan det anbefales også at prøve nogle af de andre spisesteder i området. Der er talrige valgmuligheder på både andre hoteller og nede ved stranden.

Vil du shoppe er der kun omkring et kvarters kørsel til det store indkøbscenter Senzo Mall, hvor der er talrige dagligvareforretninger og internationale mærkevarebutikker. Vil du opleve egyptisk byliv, kan du eventuelt fortsætte nordpå til Hurghada, hvor der også er et rigt restaurantliv. Til en længere dagsudflugt har du også Luxor inden for din rækkevidde, her kan du se tempelkomplekset ved Karnak, Tutankhamons grav, Luxortemplerne og Kongernes dal.

Tjek søgemaskinen her på Solfaktor, hvor du kan finde de billigste priser på rejser til Sahl Hasheesh. Du kan nemt bestille både flybilletter og hotel som en pakkerejse, der naturligvis er dækket af pakkerejseloven samt rejsegarantien.

Rejser til Egypten

Læs mere om Egypten og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Egypten her

Hoteller i Sahl Hasheesh

Populære hoteller i Sahl Hasheesh

Egypten, Sahl Hasheesh
9,0
Fabelagtigt
3267 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Egypten, Sahl Hasheesh
9,3
Fabelagtigt
5540 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Egypten, Sahl Hasheesh
9,2
Fabelagtigt
3425 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)