Rejser til Sharm el Sheikh

Det krystalklare hav med farverige, eksotiske fisk gør Sharm el Sheikh til et sandt dykkerparadis. Det er dog ikke kun dykkere, som rejser hertil. Foretrækker du at blive over vandoverfladen, kan du nyde det solrige klima på kilometervis af lækre strande. Du behøver desuden ikke være dykker for at opleve det rige live i havet. Blot med en snorkel venter der mange uforglemmelige oplevelser i vandet for både børn og voksne.

Når du ikke nyder det afslappende strandliv eller udnytter de mange muligheder for at dyrke vandsport, finder du oppe i byen alt, hvad et feriehjerte kan begære af restauranter og shoppingmuligheder. Efter solnedgang er der altid liv på restauranterne og senere på kasinoet, barerne og diskotekerne i Sharm el Sheikh.

Da dette er en ferieby, hvor turismen dominerer alt, er der det meste af året liv og leben i Sharm el Sheikh. Her har du god mulighed for at booke et All inclusive hotel til en ferie med hele familien, hvor I blot kan slippe tøjlerne og slappe af. Ønsker du lidt mere fredelige omgivelser kan Dahab eller Nuweiba, der ligger mod nord, være gode alternativer.

Ørkensafarier og udflugter

Selv i Sharm el Sheikh, som er et af de førende rejsemål på Rødehavskysten, er det dog også muligt at opleve en snert af det ægte Egypten. I den gamle bydel, Sharm el Maya, kan du for eksempel besøge markedet, hvor de lokale selv handler. Selvom der er en del souvenirbutikker, kan du her også finde små butikker med traditionelt håndværk og egyptiske specialiteter.

Rejser du til Sharm el Sheikh, kan du sagtens bruge det meste af ferien nede på stranden og oppe byen. Det er dog også værd at sætte tid af til at se lidt mere af omgivelserne. Der er for eksempel gode muligheder for at tage med på guidede heste- og kamelture i den omkringliggende ørken. Det er en naturoplevelse, du sent vil glemme. Sidst, men ikke mindst, er der inden for fornuftig rækkevidde flere berømte oldtidsattraktioner.

Find billige rejser til Sharm el Sheikh

Brug søgemaskinen her på siden, når du skal finde billige rejser til Sharm el Sheikh. I den kan du nemt kombinere de billigste flybilletter med ferielejligheder og hoteller i Sharm el Sheikh. Når du booker her hos Solfaktor, kan du frit vælge rejsens længde, og hvor du vil flyve fra.

Du kan hurtigt tjekke udvalg af rejser med afgang fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamborg lufthavn. Ved at samle fly og hotel i en pakkerejse er du dækket af rejsegaranti.

Rejser til Egypten

Læs mere om Egypten og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Egypten her

Hoteller i Sharm el Sheikh

Populære hoteller i Sharm el Sheikh

Egypten, Sharm el Sheikh
9,7
Fabelagtigt
9391 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Egypten, Sharm el Sheikh
9,4
Fabelagtigt
912 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Egypten, Sharm el Sheikh
8,7
Meget godt
744 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)