Rejser til Agios Gordios

Den lille populære by Agios Gordis er omgivet af grønne bakker som man kan tage tage på vandreture i. Agios Gordis har en lang og fin sandstrand med flere forskellige vandsportsaktiviteter, og man kan leje solstole og parasoller. I byen findes der flere barer, tavernaer og butikker.

Agios Gordis er en lille, men populær ferieby. Langs byen ligger en 1,5 km lang smuk sandstrand. Bag den lille by rejser landskabet sig til et bakket landskab med smukke grønne olivenlunde. Følger du skråningerne helt til tops vil du opleve en malerisk udsigt.

Den lille by er fyldt med “græsk ø-atmosfære.” Dette er en af grundene til, at Agios Gordis’ turister bliver ved med at vende tilbage år efter år. Desuden har byen et godt udvalg af caféer, restauranter og værtshuse.

Tre kilometer fra Agios Gordis ligger tre små typiske græske landsbyer. Fra alle tre har du mulighed for at tage på vandreture via planlagte ruter. Skulle du få lyst til at skifte strandlivet ud for en dag er vandreturene en oplagt mulighed.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Agios Gordios