Rejser til Ixia

Ixia, der ligger på Ialyssoskysten, er blandt Rhodos' bedste badesteder, og her er mange forskellige vandsportsaktiviteter at vælge imellem, for eksempel kan man windsurfe og sejle. Byen har mange hyggelige restauranter og barer, nattelivet er roligt og atmosfæren er afslappet. Langs promenaden, som følger stranden, findes et godt og stort udvalg af butikker, tavernaer, barer og diskoteker. Ixia ligger ca. 7 km fra Rhodos By, og det tager omkring 10 minutter med taxi at komme dertil.

Ixia ligger på vestkysten af Rhodos og er kendt for sine smukke solnedgange, er blandt Rhodos‘ bedste badesteder, og her er mange forskellige vandsportsaktiviteter at vælge imellem, for eksempel kan man windsurfe og sejle. Ixia er også et børnevenligt sted, og der er en lang og herlig rullestensstrand.

Byen har mange hyggelige restauranter og barer, nattelivet er roligt og atmosfæren er afslappet. Langs promenaden, som følger stranden, findes et godt og stort udvalg af butikker, tavernaer, barer og diskoteker. Ixia ligger ca. 7 km fra Rhodos By, og det tager omkring 10 minutter med taxi at komme dertil.

En billig ferie i Ixia med Solfaktor

Det kosmopolitiske feriested i Ixia ligger smukt ved en bugt i det nordøstlige hjørne af Rhodos og er primært blevet kendt som et paradis for vandsports-interesserede, ikke mindst windsurfere, der nyder godt af stedets lange strand og forfriskende havbrise. 

Men med sit store udvalg af moderne hoteller, restauranter, cafeer og butikker og med sin fantastiske beliggenhed kun to kilometer fra Rhodos by har Ixia alt, hvad du behøver for en ferie for hele familien. 

Velkommen til Rhodos med Solfaktor, vi er specialister i rejser til Ixia og andre rejsemål i Grækenland hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Bestil din rejse til Ixia som en samlet pakke inkl. hotel, flyrejse og evt. lejebil eller transfer. Du kan naturligvis også blot nøjes med at booke dit hotel igennem Solfaktor hvis du selv vil arrangere rejsen til Rhodos.

Strande

Ixias lange kystlinje er ideel til afslappende dage ved stranden med sin friske havbrise, sit smaragdfarvede vand og de nærliggende strandbarer, hvor du kan indtage en tropisk cocktail eller en friskpresset juice.

Mens en del af stranden bruges af hoteller eller har parasoller til udlejning, er der også private områder, samt rig mulighed for at prøve forskellige former for vandsport, såsom vandski, kitesurfing og windsurfing.

Mad og drikke

Hvad ville en ferie i Ixia være uden at hengive sig til det berømte middelhavskøkken, som Rhodos er så rig på? Friske tomater, salater toppet med feta og balsamico, kold hvidvin og retsina, bløde oliven, vinblade fyldt med ris og kødfars - og friskfanget fisk og skaldyr; ja, listen kunne fortsætte...

Ixia byder på et mangfoldigt udvalg af restauranter, hvoraf nogle hovedsageligt serverer lokale retter, mens andre har et bredt udvalg af internationale retter. Uanset hvad du foretrækker, er der noget for enhver smag.

Hvis du føler trang til en forfriskning mellem måltiderne, er der masser af afslappende barer og strandcafeer åbne døgnet rundt ved Ixias strandpromenade.

Hvordan kommer du rundt i og omkring Ixia?

Med taxa: Med sin beliggenhed tæt på Rhodos By og lufthavnen er taxaer en god måde at komme rundt på, når du holder ferie i Ixia. Chaufførerne er normalt venlige og hjælpsomme.

Med lejebil: Der er en række steder, hvor du kan leje bil på Rhodos, f.eks i lufthavnen, der kun ligger 15 minutters kørsel fra Ixia.

Med bus: Ixia er godt forbundet med Rhodos by, lufthavnen og andre større feriesteder med bus. Feriestedet selv er lille nok til, at du kan gå rundt til det meste.

Med båd: Færgehavnen i Rhodos by er godt forbundet med flere nærliggende øer, herunder Kos og smukke Symi, som absolut er en dagstur værd.

Begivenheder

Græsk kultur: Kun 10 minutters kørsel væk ligger den traditionelle landsby Trianda, hvor der hvert år afholdes sommerfestival med dans, musik og kunstudstillinger, som kultur-interesserede vil elske.

Middelalder: Den antikke gamle bydel i Rhodos er det perfekte sted at fejre øens rige middelalderlige fortid, når Rhodos Middelalder Festival afholdes.

Blomster: Der afholdes hvert år blomsterfestival i Rhodos by i maj måned med en spektakulær fremvisning af farverige blomster ved Mandraki Havn.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Ixia

Populære hoteller i Ixia

Grækenland, Rhodos, Ixia
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool
Grækenland, Rhodos, Ixia
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool
Grækenland, Rhodos, Ixia
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool