Afbudsrejser og restpladser til Kroatien

Fra Istrien i nord til den UNESCO-fredede by Dubrovnik i syd bugner Kroatien trods sin beskedne størrelse af attraktive feriedestinationer. Her kan du nyde masser af solskinstimer, krystalklart vand, et lavt prisniveau og en yderst gæstfri befolkning. Se vores liste over last minute afbudsrejser til Kroatien her og book din tilbudsrejse i dag!

Det er ikke for meget sagt, at Kroatien har Adriaterhavets smukkeste kysttrækning og et øhav, der sagtens kan konkurrere med det græske. Vil du blot dase ved det krystalklare hav, er der masser af muligheder. Men billige restpladser til Kroatien er samtidig en chance for at opleve verdensberømte historiske seværdigheder, enestående natur og gastronomi af høj kvalitet.

Kort over Kroatien

Populære hoteller i Kroatien

Kroatien, Dalmatien, Dubrovnik
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Kroatien, Det centrale Kroatien, Crikvenica
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Kroatien, Dalmatien, Makarska
  • Nærmeste lufthavn: 96 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Sådan booker du last minute rejser til Kroatien

Er du typen, som ikke behøver en fast plan for ferien flere måneder i forvejen? Så er det oplagt at holde et vågent øje med de aktuelle rejsetilbud. Kan du rejse med relativt kort varsel, er der ofte mange penge at spare på en afbudsrejse til Kroatien.

Udvalget af restpladser, der sælges til nedsatte priser, er ikke konstant i løbet af året. Det er heller ikke muligt på forhånd at forudsige præcis, hvilke destinationer eller hoteller i Kroatien som vil have de billigste tilbud. Du kan derfor sagtens opleve, at udvalget her på siden og i søgemaskinen skifter fra dag til dag eller sågar time til time.

Generelt er priserne billigst tæt på afrejse, men dette er ikke en fast regel. Svigter det hjemlige sommervejr, vil der næsten altid blive rift om de billige last minute-rejser. Ser du et tilbud, som passer til dine ønsker og budget, bør du derfor slå til, mens tid er.

Her hos Solfaktor kan du booke flybilletter og hotel, som én samlet pakkerejse. Gør du det, er din rejse naturligvis dækket af såvel pakkerejseloven samt rejsegarantien. Det er ferie med ekstra tryghed.

De mest populære last minute rejsemål i Kroatien

I nord tæt ved grænsen til Slovenien og Italien lokker Istrienhalvøen med populære feriebyer som Porec og Rovinj. Byer som emmer af historie og har en fantastisk beliggenhed ud til det azurblå hav. Bevæger du dig længere ned ad den kroatiske Adriaterhavskyst, er også byen Rijeka og ikke mindst den hyggelige ø med det svære navn, Krk, også attraktive.

Længere nede ad kysten i Dalmatien finder du blandt andet havnebyen Split og Dubrovnik, som er optaget på UNESCO's liste over verdensarv. Det er desuden i Dalmatiens øhav, at du finder idylliske øer som Brac med den spektakulære hvide sandstrand Zlatni Ratz, Hvar og Korcula.

I højsæson fra maj til september med dens solrig og lune vejr, som indbyder til en afslappende badeferie med familien, er der normalt talrige forbindelser til Kroatien fra flere forskellige danske lufthavne. Du kan dog også sagtens booke en billig afbudsrejse til Kroatien i foråret eller efteråret. Det er for eksempel en god årstid til en storbyferie i Split eller Dubrovnik.

Rejser til Kroatien

Du kan finde mere meget inspiration til ferieoplevelser og destinationer i Kroatien her

>> Find alle billige rejser til Kroatien her
>> Find også billige rejser til Grækenland her