Rejser til Mellieha

Højt over havet, på en lille hylde ind i bjerget, ligger Mellieha. Byen har en bjergtagende udsigt over havet og byen regnes for en af øens smukkeste steder. Ved havet i Melliehabugten er en af Maltas bedste strande som besøges flittigt, blandt andet fordi den er meget børnevenlig. Ikke langt fra Mellieha ligger Popeye Village, som er en interessant oplevelse. Her står kulisserne endnu fra en film om Skipper Skræk, der blev optaget i 1979.

Melliehas største attraktion er kirken Vor Frue af Melliehas Helligdom

Nordvest på Malta ligger byen Mellieha med omtrent 5000 indbyggere. Byen ligger højt oppe på en lille ”hylde” ind i bjergsiden med en strålende udsigt over hele bugten og den nydelige sandstrand. Indbyggerne på øen regner dette sted for at være det smukkeste og mest maleriske område som de kan vise frem for besøgende.

Der er her fundet rester af bosættelser helt tilbage til 3000 år f.kr.

Melliehabugten har en 1,5 km lang sandstrand som er en af Maltas længste. Stranden tiltrækker både turister og maltesere, ikke mindst fordi den er meget børnevenlig. Langs hele stranden er der alle mulige former for vandsportsaktiviteter, som man kan prøve.

Mellieha har et utrolig smukt centrum med historiske bygninger og små handelsgader og et godt udvalg af fine butikker. Her finder du også mange restauranter og caféer, hvor du kan nyde lokale og internationale retter.

Vil man opleve noget helt anderledes, kan man vælge at tage på en udflugt til Popeye Village. Her står kulisserne efter filmen om Skipper Skræk som blev indspillet i 1979. Den lille landsby kan være en spændende attraktion for børn, samtidig med at den har en helt speciel og idyllisk beliggenhed i en lille godt afskærmet bugt med gode bademuligheder.

>> Læs også om billige afbudsrejser til Malta her

Rejser til Malta

Læs mere om Malta og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Malta her

Hoteller i Mellieha

Populære hoteller i Mellieha

Malta, Mellieha
8,6
Meget godt
4112 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Mellieha
9,0
Fabelagtigt
3013 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Malta, Mellieha
9,4
Fabelagtigt
3565 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Mellieha?

7,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 16 anmeldelser